› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.04.2011

"Hayır" demeyi nasıl öğrenebilirsiniz?

Siz de "hayır” demekte güçlük çekenlerden misiniz? İstemeden “evet” dediklerinizin ardından söylenmemek, hayatınızın kontrolünü elinize almak istiyorsanız "Hayır demeyi öğrenme eğitimi"ne katılabilirsiniz.

Hayır demek kimisi için imkansız kimisi için de çok zordur. “Hayır” demenin ilişkilerini, karşısındakini inciteceği endişesi “evet” demeyi alışkanlık haline getirir insanda. Özellikle kadınlar bu konuda daha hassas ve daha detaylı düşünen taraf oldukları için, çoğu kez zarar görürler ilişkilerinde. Oysa sağlıklı iletişimlerde kişinin “evet” veya “hayır” demesi, ilişkiyi hiçbir şekilde olumsuz etkilemez. Yeter ki siz bu iki sihirli kelimeyi kullanmayı bilin.


www.kadınlararasi.com, “hayır” demenin zorluğunu yaşayanlar için yaşamlarında kalıcı değişime adım atmalarını sağlayacak bir eğitim programı hazırladı. Bu eğitimle özellikle kadınlar “hayır” demenin yaşamlarına nasıl bir rahatlama getirdiğine ve ilişkilerini nasıl daha sağlıklı bir yöne dönüştüreceklerine tanık olacaklar.

Eğitimin amacı
Hayatımızı şöyle bir süzgeçten geçirdiğimizde, aslında çok da gönüllü olmadığımız birçok talebe “evet” dediğimizi söyleyebilir miyiz? “Evet” sesleri yükseliyorsa eğer bu çalışma tam da sizin için. Kırmadan, dökmeden, dargınlıklar yaşamadan ama kendimizi de unutmadan ve vazgeçmeden kendi isteklerimize, ihtiyaçlarımıza daha fazla “evet” diyebilmek ve hayatımızda yeni kapılar açabilmek sadece ve sadece bize bağlı.

Eğitimin içeriği
Neden bu kadar zordur “hayır” diyebilmek?
“Hayır” demek zorunda mıyız?
“Hayır” demek bize neler getirir, neler götürür?
“Hayır” demek istediklerim…
Nasıl “hayır” diyebilirim?
“Hayır” demek / “evet” demek: sonuçta ne yaşıyorum?
Gerçekten ne istiyorum?
Hayatımda nelere “evet” demek istiyorum?
“Evet” demek istediklerimi gerçekleştirebilmek için...

Eğitimin kazanımları
Hayatımızın kontrolünü elimize alabilmek, ilişkilerimizi daha özgür ve keyifli yaşayabilmek, kendi hedeflerimize odaklanabilmek, istemeden “evet” dediklerimizin ardından söylenmemek.

Katılımcı sayısı: En fazla 16 kişi
Süre: 3 saat

Detaylı bilgi ve kayıt için: www.kadinlararasi.com
bilgi@kadinlararasi.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER