› 
 › 
23.09.2010

İstanbul Moda Akademisi'nde eğitim başlıyor

Dünyanın en saygın moda okulları ile işbirliği içerisinde geleceğin moda profesyonellerini yetiştiren İstanbul Moda Akademisi (İMA), 4 Ekim’de yeni eğitim sezonunu açıyor.

Türkiye’de modaya yeni bir soluk getiren İMA, endüstrinin ihtiyaçlarına göre kurgulanan uygulamaya dayalı eğitim içeriği ve uzman eğitmen kadrosu ile moda alanında kariyer yapmayı hedefleyen yeni nesil moda yeteneklerini endüstriye kazandırıyor.

İstanbul Moda Akademisi'nde eğitim başlıyor

Hafta içi her gün ve tam zamanlı olarak devam eden “Akademik Eğitimler” (Moda Tasarımı ve Teknolojisi, Moda Portfolyosu Hazırlık, Sanat ve Tasarım Hazırlık Programları), hafta arası ya da hafta sonları devam eden “Sürekli Eğitimler” (Moda Tasarımı, Moda Yönetimi, Perakende Yönetimi, Moda Çizim Teknikleri, Moda Tasarımında Photoshop-Illustrator, Moda Fotoğrafçılığı ve Styling Programları) ve firmaların kurumsal ihtiyaçlarına göre oluşturulmuş özel “Eğitim Danışmanlık Hizmetleri”, İMA’nın Sonbahar 2010 eğitim programını oluşturuyor.

Dünyanın en seçkin moda eğitim kurumlarının başında gelen yüz yıllık köklü bir geçmişe sahip London College of Fashion (LCF) ile işbirliği içinde yürütülen Moda Tasarımı ve Teknolojisi Programı, lisans eğitiminin ilk iki yılına eşdeğer olup ağırlıklı olarak LCF eğitmenleri tarafından veriliyor. Ayrıca bu programdan mezun olanlar İMA ve LCF olmak üzere çift diploma hakkı kazanarak dilerlerse eğitimlerine LCF bünyesinde Londra’da devam edebiliyorlar.

University of Arts London/London College of Fashion (İngiltere)’nin yanı sıra Polimoda (İtalya), Institut Français de la Mod (Fransa) ve Nottingham Trent University (İngiltere) gibi dünyanın önde gelen moda okulları ile stratejik işbirlikleri neticesinde 3 aydan 2 yıla kadar kurgulanan eğitimler, İstanbul’un moda merkezi Nişantaşı’nda İMA’nın son teknoloji ile donatılmış modern ortamında 16-20 kişiden oluşan sınıflarda, yerli ve yabancı eğitmenler eşliğinde sürdürülüyor. 2010 yazında ilk mezunlarını veren İMA, geleceğin modacılarına İstanbul Fashion Week gibi profesyonel platformlarda yer alma imkanı da sunuyor ve onları moda, tasarım ve sanat dünyası ile buluşturuyor.

Daha detaylı bilgi için: http://www.istanbulmodaakademisi.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER