› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.02.2016

İstanbul TALKS girişim hikayeleriyle başlıyor

İstanbul'dan dünyaya uzanacak konferans serisi "İstanbul TALKS", Inspired 2016 Konferansı ile 16 Mart'ta başlıyor.

İstanbul bu yıl yepyeni konferanslar zincirine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İstanbul TALKS Konferansları kapsamında Sipahiler Events tarafından Girişimcilik Vakfı (GİRVAK) iş ortaklığı ile ilk kez düzenlenen, ilham odaklı global bir girişimcilik konferansı olan Inspired 2016 dünyaca ünlü girişimcileri ağırlayacak.

İstanbul TALKS, Inspired 2016 Konferansı ile martta başlıyor

Konferansın katılımcıları, Richard Branson, Devita Saraf, Yasmine Shihata, Allen Taylor ve Wendy Kopp'un yanı sıra çok sayıda dünyaca ünlü girişimci ve yatırımcının ufuk açan başarı öykülerini sahiplerinden dinleme imkânına sahip olacaklar.

Young & Restless, Nesnelerin İnterneti, Girişimcilikte Trend Sektörler (Sağlık, Ev, Ulaşım, Enerji), Kadın Girişimciliği ve Ekosistem Nasıl Oluşuyor? başlıklı panellerin düzenleneceği etkinlikte mevcut ve potansiyel girişimciler, girişimciliğin zorluklarını aşmanın başarılı olmuş yöntemlerini girişimcilik yıldızlarından öğrenecekler.

İlham odaklı küresel bir girişimcilik konferansı olarak ilk kez düzenlenecek olan İstanbul TALKS Inspired 2016, girişimci olma yolunda ilerleyen herkesi bir platformda buluşturmayı hedefliyor. Çırağan Palace Kempinski’de gerçekleştirilecek olan konferans, “İstanbul TALKS” konferanslar serisinin bir parçası olarak 2016 yılının tamamına yayılacak. İlk konferans 16 Mart'ta düzenlenecek. Biletleri Biletix'den satın alabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER