› 
 › 
Pudra.com 10.12.2012

Mövenpick Hotel Istanbul’da yılbaşı çikolataları yapımı kursu

Çikolataseverlere harika bir haberimiz var! Mövenpick Hotel Istanbul, yılbaşı temalı leziz bir çikolata kursu düzenliyor. Yeni yılda sevdiklerinize tatlı bir hediye vermek istiyorsanız bu kurs sizin için!!

Mövenpick Hotel Istanbul, yeni yılda sevdiklerini tatlı sürprizlerle şımartmak isteyenler için yılbaşı çikolataları yapımı kursu düzenliyor. Çikolatanın yapım sırlarını 15 Aralık 2012, Cumartesi günü, 15.00-18.00 saatleri arasında düzenlenecek olan yılbaşı çikolata kursunda keşfedebilir, yeni yılda dostlarınıza kendi hazırladığınız çikolataları hediye edebilirsiniz.

Mövenpick Hotel Istanbul’da yılbaşı çikolataları yapımı kursu

Mövenpick Hotel Istanbul’un Pastane Şefi Şaban Cavlak tarafından uygulamalı olarak verilecek çikolata yapımı kursunda katılımcılar, çikolata eritme, saklama ve işleme ile ilgili teknik bilgilerin yanı sıra ganaj, trüf çikolata ve makaron parçacıklı lolipop çikolata yapımını da öğrenecek.

Kurs bitiminde yapılan lezzetli çikolataların tadımından sonra katılımcılara sertifikaları ile birlikte günün anısına özel olarak dizayn edilmiş önlükler hediye edilecek.

Yılbaşı çikolataları yapımı kursu kişi başı KDV dahil 95 TL.

Kayıt için: 0212 319 29 29
Moevenpick-hotels.com/istanbul


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER