› 
 › 
07.04.2014

Sesinizi yeniden keşfedin!

Rezonans Oda Korosu ve İstanbul Avrupa Korosu şefi olan Burak Onur Erdem, 20 Nisan'da Argos in Cappadocia’nın manastır kilisesi Bezirhane'de ilk "ses atölyesi"ni gerçekleştiriyor.

Sesimiz, tıpkı dış görünüşümüz gibi hakkımızda ilk izlenimi oluşturan temel faktörlerden biri… Ve sesimizi her gün, her ortamda kullansak da, hayatımızda ne denli etkili olduğunu çoğu kez pek de fark etmiyoruz.

Sesinizi yeniden keşfedin!

Rezonans Oda Korosu ve İstanbul Avrupa Korosu şefi olan Burak Onur Erdem’in 20 Nisan'da argos in Cappadocia’nın manastır kilisesi Bezirhane'de gerçekleştireceği "ses atölyesi", bu farkındalığı oluşturmayı hedefliyor.

Bir buçuk saatlik atölyede, gerek günlük iletişimde, sunum ve toplantılarda sesin etkili kullanılması gerekse solo ve koro olarak şarkı söylemenin esasları, Erdem’in liderliğinde, birlikte egzersiz yaparak öğrenilecek. Sesin eğitilmesine yönelik bu çalışma, bireysel atölyeler dışında, ekip ruhunu güçlendirmeyi hedefleyen şirket içi eğitimlerde de kullanılabiliyor.

Haftasonunu verimli ve eğlenceli bir atölye çalışmasıyla taçlandırmak, sesini yeniden keşfetmek isteyenler 20 Nisan Pazar günü, 17.00-18.30 arasında gerçekleşecek ses atölyesiyle ilgili katılım bildirmek ve detaylı bilgi almak için aic@argos.com.tr adresine mail atabilirler.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER