› 
 › 
Pudra.com 15.11.2011

Ünlülerin dans okulu ''Arthur Murray'' İstanbul'da!

Bu sene 100. yılını kutlayan dünyaca ünlü Arthur Murray Dans Stüdyoları, artık yeni şubesiyle İstanbul’da da dans dersleri veriyor.

Arthur Murray Dans Stüdyoları, bir asırlık tecrübesi ile Amerika'dan başlayarak Uzakdoğu’dan Avrupa’ya kadar dünyanın hemen her yerinde bulunan stüdyolarında 35 milyondan fazla kişiye dans etmeyi öğretiyor.

Ünlülerin dans okulu ''Arthur Murray'' İstanbul'da!

Kenndey'lerden Rockefeller'lara kadar birçok ünlü isim Arthur Murray Dans Stüdyoları’nda dans etmeyi öğrenenler arasında.

Arthur Murray Dans Stüdyoları’nın her şubesinde Arjantin tangosu, modern tango, Viyana valsi, hustle, samba, bolero, cha cha, mambo, foxtrot, vals, salsa, rumba, merenge, swing gibi 18'den fazla dans türünde aynı müfredat ve teknik kullanılıyor.

Tüm dünyada 280'den fazla şubesi olan Arthur Murray Dans Stüdyoları’nda, kendi ülkesindeki dans eğitimine ara verenler, başka bir ülkedeki Arthur Murray Dans Stüdyosu’nda eğitimine kaldığı yerden devam edebiliyor.

Ünlüler ve Arthur Murray’de Dans
Ingrid Bergman, Jane Fonda, Al Pacino, Michael Douglas, Gloria Estefan, Madonna, Mel Gibson, Clint Eastwood, John Travolta, Kristofferso, Caesar Romero, Robert Duval ve Tanya Roberts, Arthur Murray Dans Stüdyoları’nda dans edenler arasında.

Dans severler için yeni deneyimler sunacak olan Arthur Murray Dans Stüdyoları'na İstanbul'a hoşgeldin diyoruz.

Arthur Murray Dans Stüdyoları
Adres: Abdi İpekçi Caddesi Azer İş Merkezi No:44 Nişantaşı/İstanbul
Tel: 0212 224 15 32


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER