› 
 › 
22.01.2018

Yarıyıl tatilinde Kanyon Igloo'dan çocuk atölyeleri

Kanyon, çocukların dört gözle beklediği yarıyıl tatili boyunca 20 Ocak-04 Şubat 2018 tarihleri arasında çocuklar için yaratıcı çocuk atölyeleri düzenliyor.

Çocuklara yönelik eğitici, öğretici ve yaratıcılığı teşvik eden etkinlikler düzenleyen Kanyon, en güzel çocuk atölyelerini Kanyon Igloo'da hayata geçiriyor. Yarıyıl tatili boyunca Kanyon'a gelen çocuklar bilimden, sanata, ekolojiden, masal okumaya pek çok ücretsiz atölye ile hem eğlenecek hem de öğrenecek.

Kangon'da ücretsiz yaratıcı çocuk atölyeleri

Kanyon, her yıl olduğu gibi bu yıl da çocukların dört gözle beklediği yarıyıl tatili heyecanına ortak oluyor, 20 Ocak- 04 Şubat 2018 tarihleri arasında yarıyıl tatilini çocuklar için ücretsiz yaratıcı çocuk atölyelerini hayata geçiriyor. Yarıyıl tatili boyunca Kanyon Igloo!da gerçekleştirilecek bu atölyeler ile çocuklar bilimden, sanata, ekolojiden, masal okumaya pek çok atölye ile hem eğlenecek hem de öğrenecek.

Yarıyıl tatili boyunca her hafta sonu farklı bir yazarın masal okuyacağı atölyelere katılan çocuklar farklı bir dünyanın içinde yer alırken, her gün farklı bir yazar ile de tanışma imkanı yakalayacaklar.

22-26 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek atölyelerden Benim Şehrim Atölyesi çocukları mimarlık dünyasına doğru eğlenceli bir yolculuğa çıkarırken, Kuş Kurabiyeleri Atölyesi ile çocuklarda ekolojik denge ve doğayı koyuma bilincinin geliştirilmesi hedefleniyor. Renkli pullardan ve ince boncuklardan oluşan bir gökkuşağı üretilecek olan Renkli Şekil Gözlemcisi Atölyesi ile çocuklar, bilim ve hayal gücünü bir araya getirerek, optik bir oyuncuğa dönüştürürken, Matisse'in Odasındaki Salyangoz kitabının dramalaştırılması ile başlayacak Matisse'in Odasındaki Salyangoz atölyesi ile kendilerine verilen mukavvalara kendi salyangozlarını tasarlayacaklar.

29 Ocak-2 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Gomyap Atölyesi’nde çocuklar 3 boyutlu formlar tasarlayıp, inşa ederken, aynı zamanda fikir yürütme, ruhsal ve sanatsal ifade, renk & sayı algısı, işbirliği, sabır, bağlılık vb. konuları da pekiştirmiş olacak.

Kanyon Igloo Yaratıcı Çocuk Atölyeleri
Yarıyıl tatilindeki bu eğlenceye ortak olmak ve bir yandan eğlenirken bir yandan öğrenmek için şimdiden yerinizi ayırtın.

Tarih: 20 Ocak - 04 Şubat 2018 tarihleri arası her gün
Yer: Kanyon Igloo - 2 Katı
Rezervasyon: 0212 317 53 00 / 0212 317 53 30
Etkinlik ücretsizdir.
Önceden rezervasyon yapılması rica olunur.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER