› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.11.2011

Yemek fotoğrafçılığı kursları başlıyor!

Yemeğe ilgili olan herkesin kalbinin derinliklerinde yemek fotoğrafçılığını da öğrenmek yatıyor. Usta yemek fotoğrafçıları Mehmet Ateş ve Erkin Ön'den işin sırlarını öğrenmek istiyorsanız acele edin.

Nefis yemekler yapıyorsunuz fakat çevrenizde o yemekleri gören sınırlı insan dışında kimse bundan haberdar değil mi? Ne yaparsanız yapın bir türlü yemeklerinizi nefis gösterecek fotoğrafları çekmeyi başaramadınız mı? Her işte olduğu gibi yemek fotoğrafçılığında da sırlar var. Usta ellerden yemek fotoğrafçılığını öğrenmek ve fotoğraflarınıza lezzet katmak istiyorsanız yazımızı okuyun.

Yemek fotoğrafçılığı kursları başlıyor!

Uzun yıllardır yemek fotoğrafçılığı konusunda çalışan Mehmet Ateş ve Erkin Ön deneyimlerini konunun meraklılarıyla paylaşıyor.

19 Kasım 2011'de başlayacak kurs, 4 hafta boyunca cumartesi günleri gerçekleşecek. Toplam 12 saatlik bir eğitimi kapsayan kurs 10 kişilik gruplar halinde düzenleniyor.

Özellikle yemek konusunda web yayıncılığı yapanlar, yemek gezginleri ve genel olarak yemek fotoğrafı meraklılarının ilgisini çekeceğini düşündüğümüz kursta temel fotoğrafçılıktan yemek fotoğrafı çekimine kadar her şeyin eğitimi verilecek. Eğitim süresince yemek stilistliğinin inceliklerini de Selma Şen anlatacak.

4 haftalık yemek fotoğrafçılığı kursunun fiyatı (toplam 12 saat) 450 TL + KDV.

Ayrıca biz tüm arkadaşlar toplandık, kendimiz için özel ders istiyoruz diyorsanız mevcut programın dışında farklı günler ve saatler için de kurs açılabiliyor.


Kurs hakkında her türlü bilgi için www.gidafotografi.com adresine tıklamanız yeterli.

Pudra.com olarak özel bir bilgiyi de sizinle paylaşmalıyız: Mehmet Ateş ve Erkin Ön'ün nefis fotoğraflarını pek çok dergide zaten görmüşsünüzdür. Zira her ikisi de Marie Claire, Marie Claire Maison, Food and Travel, Cosmopolitan, Harper's Bazaar gibi dergilerde gördüğünüz o harika fotoğraflara imza attı.

Mates Fotoğraf Stüdyosu
Kalyoncukulluğu Mah.Ömer Hayyam Cd. Ömer Hayyam Apt. No: 35/6 Beyoğlu
Tel: 0212 256 04 37
Gsm: 0542 312 80 95
mates@mehmetates.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER