› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.04.2011

Yoga Academy Beşiktaş'ta ücretsiz dersler...

Yoga Academy 10. şubesini Beşiktaş'ta açıld. Yoga eğitmeni Gülçin Akhan ders veriyor. Ücretsiz deneme dersine katılmak için bir telefon yeterli!

Yoga Academy Beşiktaş'ta...

Yoga Academy Beşiktaş'ta ücretsiz dersler...
Orijinal Yoga Sistemi’nin uygulandığı Yoga Academy’nin İstanbul’daki onuncu şubesi Yoga Academy Beşiktaş’ta ücretsiz deneme dersleri başladı. Yoga eğitmeni Gülçin Akhan tarafından verilen dersler için önceden randevu almanız yeterli!

Yoğun iş hayatı, tansiyonu yüksek toplantılar, trafik, cep telefonları, rahatsız edici pek çok dış faktör bireyler üzerinde sürekli gerilim oluşturuyor. Dış dünyanın hızlı temposuna iç dünyamız, vücudumuz yetişmeye çalışırken biriken gerilimler ve stres altında alınan yanlış kararların sayısı sürekli artıyor. Artan gerilimler ilk etapta bireylerin performans, yaratıcık ve enerjilerinde düşüşe sebep oluyor. Bu ilk sonuçlar da giderek ayrı bir stres kaynağı olmaya başlıyor ve kişiler her gün domino taşı gibi üst üste binerek artan sıkıntılarla yatağa giriyor.

Stresin tıpta ispatlanmış pek çok belirtisi bulunmakta. Bu belirtilerden bazıları olarak; yüksek kan basıncı, hızlı kalp atışı, kaslarda gerilim ve titreme, uykusuzluk, midede kramp, reflü ve bulantı, baş ağrısı, baş dönmesi, aşırı yorgunluk, bitkinlik, göğüs ağrısı, ağız kuruması, aşırı terleme, zor nefes almak, aşırı kilo alma ya da kaybetme, bağırsakların bozulması, dişlerin sıkılması gösterilebilir.

Tüm bunlara sebep olan stresi, gerilimi vücuttan uzaklaştırmayı başarabilmek, hastalıklara sebep olmadan önce stresi dağıtabilmek, yan etkisiz, doğal ve keyifli bir çözüm olan ORİJİNAL YOGA SİSTEMİ ile mümkün.

Orijinal Yoga Sistemi Nedir?
Orijinal Yoga Sistemi’nin psikolojik ve fiziksel etkilerini Türkiye’de 2001 yılında kurulan ve burada 26, yurt dışında Amerika, Fransa, Almanya, İspanya, Bahreyn, Türkmenistan ve Bulgaristan’da birer şubesi bulunan Yoga Academy kurucusu Paramahamsa Yogaçarya Maha Yogi Akif Manaf kısaca şöyle açıklıyor; “Stres bizim doğal halimizden uzaklaşmamıza sebep olur. Endişelerimiz, ailevi ya da işteki stres ve sıkıntılar yüzünden doğal halimizden uzağız. Yoga yapan kişi önce yaşam kalitesini düşüren kaslarındaki fiziksel ağrı, hastalıklar, zihnini gereksiz yere meşgul eden yersiz endişe ve sıkıntılardan kurtulur. Dış koşullardan dolayı kendi doğasından uzaklaşmamayı öğrenir. Asana olarak adlandırılan duruşlar omurgayı çeşitli biçimlerde çalıştırarak esnetir, yumuşatır ve sağlıklı hale getirir. Merkezi sinir sistemi oksijenli kanla beslenir ve güçlenir. Vücut çalışmaları eklemleri esnetir, kasları güçlendirir ve uzatır. İç organları uyarır ve canlandırır. Bloke olmuş enerjiyi serbest bırakır, beden enerjik ve canlı olur. Tüm beden, organlar, kaslar, besleyici maddeler, oksijenli kan ve biyoenerjiyle yıkanır. Her bir hücre arınır, yenilenir ve canlanır. Solunum, sinir, kardiyovasküler, dolaşım, sindirim ve boşaltım sistemleri daha sağlıklı olur, verimli çalışır. Beyinsel fonksiyonlar düzene girer, zihin keskinleşir, stres atılır ve yorgunluk giderilir”.

Yoga Academy bünyesinde verilen eğitimler Orijinal Yoga Sistemine, açık bir ifade ile derin felsefeye, bilimsel açıklamalara ve tecrübeden geçirilmiş doğru tekniklere dayanmaktadır.

Orijinal Yoga Sistemi’yle tanışmak ve Yoga derslerine katılmak için telefonla randevu almanız yeterli...

Yoga Academy Beşiktaş
Gülçin Akhan
Serencebey Yokuşu-Serencebey Apt.No:32-2
Beşiktaş/İstanbul
Tel: 0212 236 41 76 / 0530 225 07 29

www.yogaakademi.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER