› 
 › 
rezztoran.com 04.02.2010

14 Şubat Sevgililer Günü'nde nerede, ne var?

Sevdiğinize özel bir gece yaşatmak için mekan arayışı içindeyseniz, bu yazı tam size göre!

A'jia

14 Şubat Sevgililer Günü'nde nerede, ne var?
A'jia Hotel, konaklanacak oda tipine göre değişen konaklama ve yemek paketleri sunuyor. 550 €+KDV'den başlayan paketlerde Deluxe Romance Room'da çift kişilik konaklama, Türk kahvaltısı, check-in sırasında Romance Kokteyl ikramı, A'jia Restaurant'ta 2 kişilik Ala Carte yemek ve şarap mönüsü, 30'ar dk iki kisilik masaj, çiçek süslemesi, Sevgililer Günü'ne özel odada çeşitli ikramlar ve Ajiadan özel hediye dahil...


Çok Çok Thai
Sevgililer Günü'nde gizemli Uzakdoğu havasını İstanbul'a taşıyan unutulmaz bir akşam... Yemeğin tadına eşlik eden Chasonlar ve DJ Murat Tokuz'un geceye özel seçtiği unutulmaz aşk şarkıları sonrasında dans ve sürprizler. Menüde deniz mahsulleri çorbasından zencefilli tavuğa, yeşil körili biftekten levrek buğulamaya ve egzotik kokteyllere kadar birçok seçenek var.


The Roof
Hilton İstanbul'un ödüllü fine dining mekanında, enfes Boğaz manzarası eşliğinde sevgililere Şef Andreas Scheuregger tarafından hazırlanan afrodizyak etkili Sevgililer Günü mönüsü özel aşk kokteylleri, kanepeler ve canlı müzik eşliğinde kişi başı 165 TL. Hilton İstanbul'da konaklayarak aşkını tazelemek isteyenler için, Bosphorus Terrace'da akşam yemeği, kahvaltı ve odadaki sürprizlerden oluşan paket 189 €+KDVden başlıyor.


The Prime
Park Hyatt Istanbul - Maçka Palas

13-14 Şubat akşamları Sevgililer Günü programı kapsamında hoşgeldiniz kokteyli ile başlayacak 5 aşamalı set menü var . Izgara deniz tarağı, kaz ciğeri krem brüle, yaban mersini sorbe gibi özel lezzetlerin yer aldığı, çiftlere eşlik edecek keman solosu ile özel Sevgililer Günü yemeği, KDV dahil kişi başı 160TL. Ayrıca Cartier'den ve MAC'tan sürpriz hediyeler, The Prime'da Sevgililer Günü yemeğine katılan çiftleri bekliyor olacak.


Lipsi
Sevgililer Lipsi'de Gallis ile coşuyor! Duyguların Zeybetiko ve Rebetiko ile coştuğu, Kasapiko ve Layka ile eğlencenin doruğa ulaştığı, Türkçe şarkıların bu müthiş eğlenceye eşlik ettiği Lipsi geceleri, bu kez sevgililere ev sahipliği yapıyor Birbirinden leziz Yunan mezeleri, buzuki, sirtaki, tef ve alkışların birbirine karıştığı Lipsideki bu özel geceyi sakın kaçırmayın!


Pastarito
İtalyan Aşkı Pastarito! Özel mimarisi, atmosferi, doyasıya romantizm yaşatan kış bahçesi ve eşsiz lezzetler ile Pastarito, tam sevgiliye göre. İtalyan romantizmi ile hazırlanan nefis yemekleri ve eşsiz atmosferi ile sevgililere unutulmaz bir gece yaşayacağınız Pastarito Akaretler ve Suadiye'de...


Cafe de Paris
Asena'nın canlı pop caz performansı eşliğinde aşk şehri Paris'i anımsatan dekoruyla Cafe de Paris'te Sevgililer Günü yemeği kişi başı 80 TL.


Cloud 7 Restaurant
Hilton ParkSA'da büyüleyici Boğaz manzarası eşliğindeki Sevgililer Günü menüsü yerli içecek dahil kişi başı 125 TL. Menüde limon ve zencefilli dana bonfile ve truff aromalı fondue, çikolatalı dondurma ile sunulan bademli feuilletine gibi lezzetler yer alıyor. Geceyi unutulmaz kılmak için Cloud 7'da akşam yemeği, kahvaltı ve odanızdaki özel sürprizlerden oluşan 169 Euro+ KDVden başlayan cazip konaklama paketi de sizi bekliyor!


Summit
Conrad İstanbul Summit Bar'da, canlı DJ performansı eşliğinde, tercih üzerine kırmızı, beyaz ya da köpüklü bir şişe şarap ve üç çeşit kanepe eşliğinde iki kişi 150 TLye unutulmaz bir gece geçirebilirsiniz. Ayrıca, Conrad İstanbul, Monet Rest'da iki kişilik akşam yemeği, Summit Bar'da birer kokteyl, kahvaltı ve odada özel ikramların yer alacağı özel konaklama paketi 199€'dan başlıyor.


Caladdo Restaurant
Pera'da yeni açılan şık Miapera Hotel bünyesindeki Caladdo Restaurant'ta aşk şarkıları eşliğinde Sevgililer Gününe özel hazırlanmış iki kişilik akşam yemeği kişi başı 59 €.


Pasta Presto
Pasta Presto'da DJ Kaan Onal eşliğinde Sevgililer Günü'ne özel iki kişilik menü 110 TL. Peynir tabağı, boeuf stroganoff/tavuk supreme veya ızgara somon, New York cheesecake veya tiramisu, bir şişe ithal şaraptan oluşan lezzet şöleni için lütfen rezervasyon yapın.


Maya & Kay's Kitchen
St. Valentine'a özel tamamıyla İtalyan menü... Ispanak noki ile adaçayı tereyağı, tavuk masala ve Sicilya pastası içki hariç kişi başı 30 TL.


Midtown Restaurant
14 Şubat'ta Midtown Hotel'in deluxe odalarında konaklayan tüm çiftlere VIP karşılama, odada şarap & meyve servisi, Sevgililer Günü özel akşam yemeği menüsü ve canlı müzik, Portekiz'de, Dom Pedro Hotel'de 2 gece tatil kazanma şansı. Çift kişilik paket 140 €, KDV dahil.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER