› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.10.2011

29 Ekim havai fişek gösterisi kaçmaz

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde yapılan havai fişek gösterileri insanı İstanbul Boğazı'na bir kez daha aşık ediyor. Bu muhteşem gösteriyi izlemek için Hilton İstanbul, Conrad İstanbul ve Hilton ParkSA İstanbul’da yerinizi şimdiden ayırtın.

Büyük bir coşkuyla kutlanan Cumhuriyet Bayramı’nın akşam saatleri farklı bir güzel oluyor. Boğaz renkleniyor, muhteşem bir havaifişek gösterisi insanı cezbediyor, deniz araçları, vapurlar sanki Boğaz'da salınıyor...

29 Ekim havai fişek gösterisi kaçmaz

Tüm bu güzellikleri yaşamak isteyenler son bir kaç yıldır Boğaz'a tepeden bakan nefis manzaralı otellere akın ediyor. Hilton İstanbul, Conrad İstanbul ve Hilton ParkSA İstanbul muhteşem manzaralarıyla İstanbul gecelerinin en göz alıcı ışık ve havai fişek gösterisini izlemek için en iyi alternatiflerden...

Hangi otelde neler var?
Hilton ParkSA’da panoramik manzara eşliğinde şahane bir görsel şölen izlemek istiyorsanız Cloud 7 Restaurant & Terrace'a gitmelisiniz. Maçka Parkı’nın yanı başındaki otel, Nişantaşı’na yürüme mesafesinde. Dilerseniz bu akşama özel hazırlanacak açık büfe lezzetlerle kişi başı limitsiz yerli içki dahil 119 TL’ye akşam yemeğinizi de otelde alabilirsiniz.

Boğaziçi Köprüsü'ne yakınlığıyla dikkat çeken Conrad İstanbul’da 29 Ekim başka bir coşkuyla kutlanıyor. Zira son bir kaç yıldır bu özel gece için 14. kattaki nefis İstanbul ve Boğaz manzaralı Summit Bar & Terrace’da rezervasyonlar günler öncesinden kapanmıştı. Akşam boyunca alacağınız zengin açık büfe lezzetler limitsiz yerli içki dahil kişi başı 149 TL. Çocuklar da bu özel geceyi kutlasın isteyenler için de bir bilgi verelim. 12 yaşından küçük çocuklar için %25 indirim uygulanıyor.

Hilton İstanbul ise artık tam bir klasik. Boğaz manzarası eşsiz. 9. kattaki Lübnan restoranı Al Bushra şehrin Lübnan mutfağı sunan en iyi restoranlarından. 29 Ekim gecesi için yaratılan özel menüde 11 çeşit sıcak ve soğuk meze, özel Kafta Kebap, Tavuk Şiş ve Yoğurtlu Kebap sizi kusursuz bir sofraya davet ediyor. Üstelik fiyatı oldukça uygun. Hem muhteşem bir 29 Ekim gecesi geçirecek hem de Al Bushra'nın nefis yemekleriyle midelerinizi bayram ettireceksiniz. Kişi başı menü 85TL.

Bir Pudra.com notu olarak hemen ekleyelim: Sigara içmiyorsanız bile, Hilton İstanbul'un 9. katındaki sigara terasına çıkın. Manzara inanılmaz.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için:

Hilton İstanbul: 0212 315 6000

Conrad İstanbul: 0 212 310 2525

Hilton ParkSA: 0212 310 1200


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER