› 
 › 
Pudra.com 10.08.2011

A’jia’da iftar vakti

A’jia, konuklarını Ramazan Ayı boyunca iftarda boğaz manzarası eşliğinde, ödüllü mutfak şefi ve ekibinin özel olarak hazırladığı açık büfe menü ile ağırlıyor.

Kanlıca’ daki tarihi Ahmet Rasim Paşa Yalısı’nda butik otel ve restoran olarak hizmet veren A’jia, artık klasikleşen iftar sofralarında, Ramazan ayı boyunca misafirlerini ağırlıyor. Benzersiz boğaz manzarası eşliğinde açık büfesi ve gruplara özel menüleriyle A’ija farkı Ramazan’da da yaşanıyor.

A’jia’da iftar vakti

Ramazan özel açık büfesinde zengin iftariyelikler, sıcak, soğuk ve tatlı büfesi canlı ney ve kudüm müziği eşliğinde sunuluyor. Kişi başı KDV dahil 105 TL olan açık büfe menü, 0-6 yaş konuklara ücretsiz, 6-12 yaş arası konuklara 52 TL’ye sunuluyor.

Gruplara özel olarak oluşturulan ve farklı damak zevklerine hitap eden zengin içerikte özel iftar menülerinin fiyatları 85-115 TL+KDV arasında değişiyor. Konukların, ramazan için özel olarak hazırlanan lezzetleri, Boğaz’ın büyüleyici manzarası eşliğinde tadabilecekleri A’jia’ya rahat ulaşım için her zaman olduğu gibi Ramazan ayı boyunca da Emirgan Atlı Köşk önünden ücretsiz tekne servisi yapılıyor.

Yaşanmışlıklarla dolu tarihi bir yalıda, modern dekorasyonu ile etkileyici bir sentez sunan A’jia, Ramazan ayında da, özel lezzetlerle bezenmiş iftar sofrası ve keyifli bir sohbet için konuklarını bekliyor.

Ahmet Rasim Paşa Yalısı, Çubuklu Cad.
No:27 Kanlıca İstanbul
Tel: 0216 413 93 53 -54


www.ajiahotel.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER