› 
 › 
Urbanlulu 13.05.2011

Akaretlerin havası değişti!

Avrupai havası, kozmopolit yaşantısı ile Akaretler, elit İstanbul’un yeni ‘eski Beyoğlusu’. Art arda açılan sanat galeri, her biri bambaşka tatlar sunan cafeleri, restoranları ve mağazalarıyla Akaretler Sıraevler artık bir sanat muhiti haline geldi.

Yol boyunca yan yana dizilen birbirinden önemli galeriler, caddede yürümeye başladığınızda gözden kaçacak gibi değil. Burası adeta yeni bir sanat merkezi ve İstanbul’un kültür haritasında kendine çoktan bir yer edinmiş. Cadde, galerilerle olduğu kadar cafeleriyle de dikkat çekiyor. Sergileri gezdikten sonra isterseniz Kahve Dünyası'nda veya Caffe Nero'da bir kahve içebilir veya Cafe Minyon, Frederic's Restaurant, Kalamata Meyhane, Der-Die Das, Al Jamal, Corvus Wine and Bite,The Winston Brasserie gibi birbirinden seçkin restoranlar da yemek molası verebilirsiniz.

Akaretlerin havası değişti!

Akaretler Art & Design Day
Ayrıca bu cumartesi, yani 14 Mayıs’ta 17.00 ile 22.00 saatleri arasında artlimits, Art On, Autoban, Derin Design, Galerist ve Rampa gibi seçkin galeri ve tasarım üsleri ile TR Collector’s Club’un hayata geçirdiği ‘Akaretler Art & Design Day’de sanatla iç içe keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

**Galerist ve Rampa Sanat Galerisi saat 17.00den 22.00'ye kadar özel etkinliklerle Akaretler Art& Design Day’e ortak olacak.

** Art On'da Ali Alışır'ın "Sanal Mekanlar" adlı sergisi ve fotoğraflarıyla ilgili konuşmasına katılabilir, ister artlimits’de Sinan Demirtaş ile taş baskı sanat eserleri workshop’una katılarak sanat hakkında bilmediklerinizi keşfedebilirsiniz…

**Autoban, Akaretler Sıraevler'deki yeni mağazasını ilk kez görücüye çıkaracak.

**Derin Design'a uğramadan sanat ve tasarım dolu gününüzü sonlandırmayın!

www.urbanlulu.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER