› 
 › 
pudra.com 10.11.2010

Al Bushra'da eşsiz Lübnan yemekleri

Lübnan mutfağının karakteristik lezzetleriyle “Al Bushra” nefes kesen Boğaz manzarasıyla ve terasıyla Hilton İstanbul’un 9. katında açıldı.

Eşsiz yemekleri, seçkin şarapları ve Lübnan mutfağına özel sunumuyla Al Bushra İstanbul hayatına yeni bir soluk getirecek. Hilton İstanbul 9. katında misafirlerini yeni bir sürprizle karşılıyor. Tadı damağınızda kalacak, lezzetli ve unutulmayacak akşamların yeni adresi olacak Al Bushra, eşsiz Lübnan yemekleri, seçkin şarapları ve nefes kesen Boğaz manzarası ile sizleri bekliyor.

Al Bushra'da eşsiz Lübnan yemekleri

Deneyimli Lübnanlı şeflerin özel sunumuyla enfes lezzetler, haftanın her günü öğle ve akşam yemeklerinde farklı lezzetleri tatmak isteyenlerle buluşuyor.



Lübnan usulü yaprak dolması “Warakenab”, bulgurlu çiğ et “Kebbeh Nahey”, Lübnan mutfağının vazgeçilmezi “Falafel”, kıymalı fıstıklı börek “Samboussik” gibi mezelerinin yanı sıra kömürde pişirilen “Castaleta”, “Jawaneh Dajaj” gibi tavuk ve et çeşitleri Al Bushra’nın iddialı lezzetleri arasında yer alıyor. Masalarda yer alan döner bakır sinilerin üzerinde servis edilen yemekler, Al Bushra menüsü veya Şef’in özel menüsü eşliğinde sunuluyor. Zengin şarap menüsüyle dikkat çeken Al Bushra’nın patlıcan ve ceviz tatlıları deneyenleri şaşırtırken, enfes kuru baklavası ise Gaziantep'ten geliyor.



Her gün saat 12:00 - 14:30 arasında öğle yemekleri, 18:30 - 23:30 arasında akşam yemekleri ile Lübnan lezzetlerine doyacağınız mekanda, Al Bushra Bar da gece 02:00'ye dek zengin içki menüsüyle misafirlerine hizmet veriyor.

Manzarası ve eşsiz lezzetleriyle olduğu kadar oryantal izler taşıyan dekorasyonuyla da dikkat çeken Al Bushra farklı lezzetler denemek isteyenlerin yeni adresi olacak.

Rezervasyonlarınız için: 0212 343 80 81


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER