› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.07.2013

Alışveriş ve kafe bir arada: Nikol Galata

Kafe ve alışverişi bir arada buluşturan farklı konseptiyle, Galata Serdar-ı Ekrem sokakta açılan Nikol Galata, aynı anda hem ev yapımı ürünler tatmak, hem de alışveriş keyfi yaşamak isteyenleri bekliyor.

Galata'nın yeni bir misafiri var! Nikol Basoğlu’nun, annesi Talin Basoğlu’yla birlikte yarattığı, farklı bir konsepte sahip Nikol Galata, kendinizi evinizde hissedebileceğiniz sıcaklıkta bir ortama sahip. Her şeyin satılık olduğu bu kafe&mağazada ev yapımı çikolata, salata, mini hamburger yiyebilir; kahve içebilirsiniz. Aynı zamanda çiçek, takı ve mum gibi etrafınızda gördüğünüz her şeyi satın alabilirsiniz.

Alışveriş ve kafe bir arada: Nikol Galata


Nikol Galata, özellikle kahvaltısı ve salatasıyla övgüleri topluyor. Diğer yandan mağazada çok ilginç ürünler de bulunuyor. Sadece tereyağı ve yumurta eklenerek kurabiye yapabileceğiniz kurabiye harcı, tariflerin arasında gömülüp kalmak isteyenler için pratik bir çözüm sunuyor.

Farklılıkları ve rahatı sevenlerin memnun kalacağını düşündüğümüz Nikol Galata'yı haftanın yedi günü, 08:00-22:00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.




Nikol Galata

Adres: Serdar-ı Ekrem Sokak No:9, Galata/İstanbul
Telefon: (0212) 251 5158


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER