› 
 › 
Pudra.com 04.07.2011

Anjelique’te partiler hız kesmiyor!

Yaz gecelerinin değişmez adresi Anjelique’te partiler hız kesmeden devam ediyor! Anjelique'te Salı günleri ‘Pop-Up Partileri’ başlıyor.

İstanbul’da gece hayatının değişmez adresi Anjelique’in bütün kış merakla beklenen partileri hız kesmeden devam ediyor. Anjelique’te Salı geceleri yapılacak Pop-Up Partileri’nde farklı mekanların DJ’leri o geceye özel performansını Anjelique konukları için sergileyecek. İlk parti 12 Temmuz akşamı House Cafe’nin DJ performansıyla gerçekleştirilecek. Nostaljik Türkçe Pop müzik sevenler ise 6 Temmuz Çarşamba akşamı yapılacak 45’lik partisini kaçırmasın!

Anjelique’te partiler hız kesmiyor!

Yaz gecelerinin değişmez adresi Anjelique’te partiler hız kesmeden devam ediyor! Anjelique'te Salı günleri ‘Pop-Up Partileri’ başlıyor. İstanbul gece hayatının renkli mekanlarının DJ’lerinin o geceye özel performans sergileyeceği ‘Pop-Up Partileri’nin ilki 12 Temmuz Salı günü, House Café DJ’inin performansıyla yapılacak. Anjelique, 19 Temmuz’daki 2’nci Pop-Up partisinde ise Novo’ya ev sahipliği yapacak.

Anjelique’te bu yaza damga vuracak bir diğer parti ise nostaljik Türkçe Pop müzikten hoşlananlar için 6 Temmuz (Çarşamba) günü yapılacak. Beyoğlu’nun gözde mekanı 45’liğin unutulmaz nostaljik şarkıları müzikseverlerle buluşacağı gecede, 45’liğin DJ’leri sabaha kadar en sevilen Türkçe parçaları bu kez Anjelique konukları için çalacaklar. Geçmişin popüler şarkılarına doymak isteyenler bu partiyi kaçırmasın!

Muallim Naci Cd. Salhane Sk. No:5 Ortaköy
T. 0212 327 28 44 – 45


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER