› 
 › 
miaposta.com 17.06.2010

Atelier 55 Galata'da açıldı

İstanbul'un en renkli yeri Galata'nın en yeni butiklerinden Atelier 55'te moda, resim, heykel, seramik ve harika yiyecekler birarada.

Atelier 55 Galata'nın en yeni butiklerinden biri. Mia-posta ekibinden Seda ve Ceylan Atelier 55 hakkında yazdıklarını sizlerle paylaşıyoruz.

Atelier 55 Galata'da açıldı

Serdar-ı Ekrem'in yeni gözdesi Atelier 55'i çok sevdim! Sadece modaya değil, sanatın birçok dalına atıfta bulunan ve özel parçalar seçen butik bugünlerde hayli kalabalık.

Central St. Martins'ten mezun, uzun yıllar Bora Aksu'yla çalışmış genç bir kadın. Bir de Milano Marangoni mezunu, Mulberry ve Ben de Lisi gibi isimlerle çalışmış bir başka genç kadın. İkisi kafa kafaya vermiş, son 3 sezonun en hip Türk ismi Ümit Benan Şahin ve Bora Aksu'nun tasarımlarını, modayla dalga geçen çizgilerle yaratılan Linda Farrow gözlükleri, adeta komaya sokan David Koma ürünlerini getirtmiş!

Ancak, Atelier 55 bununla da yetinmemiş çıkarken alıp götürmek isteyeceğin Karin Cincioğlu ve Bora Akıncıtürk'ün tablolarına, Uğur Çakı'nın heykellerine, Aliye Dörtler'in seramiklerine, Kısmet'in takılarına ve kendi özel yapım reçellerine de yer vermiş.

Rahat bir nefes alman ve alışverişten almış olduğun hazzı yerken de hissetmen için butiğin ön kısmında mini bir de kafesi var. Soğuk sandviçleri, tatlıları, peynir tabakları ve küçük atıştırmalıklarıyla göz ve mideni aynı anda mutluluğa kavuşturacağını temin ediyoruz. Ayrıca yemek yediğin masaları da beğenirsen satın alabilirsin.



Atelier 55
Pazartesi hariç 09:00 - 21:00 açık.
Serdar-ı Ekrem Sokak
Seraskerci Çıkmazı 55
Galata Beyoğlu
www.atelier-55.com
Tel: (0212) 236 20 76


Kaynak: mia-posta.com


Etiket: eğlence, mekanlar
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER