› 
 › 
pudra.com 06.07.2010

Babylon Aya Yorgi Koyu'nda açıldı

Babylon eğlencesi Çeşme'nin en güzel koylarından Aya Yorgi'de devam ediyor. Deniz, güneş ve doğanın tadını çıkarmak isteyenler ve müzikseverler tüm gün plajda olacak.

Babylon Aya Yorgi Koyu'nda

Babylon Aya Yorgi Koyu'nda açıldı
Yoğun ve soğuk günler geride kaldı. Şimdi Babylon’da deniz, güneş, müzik, doğa ve eğlence zamanı.

Babylon rüyası Çeşme’nin en güzel koylarından Aya Yorgi’de kaldığı yerden devam ediyor. 20 dönümlük narenciye bahçesi ile Çeşme’nin bu en güzel koyunu keyif dolu bir yazın adresi yapacak Babylon Aya Yorgi’de; nefis plajı, yemyeşil limon bahçeleri ve dingin bir denizle özlenilen Babylon tatil duygusu tekrardan alevleniyor.

Gün boyu keyif ve müzik ve deniz ve de güneş
Burada gündüz ve gece haftanın her günü Babylon müziklerini, yerli/yabancı grupların konserlerini ve lezzetli yemekleri bulacaksınız. 1000 kişi kapasiteli plajı ile Ege tatillerinin ana kavşağı haline gelecek Babylon Aya Yorgi, sessiz plaj seçeneği ile de kafa dinlemek isteyenler için izole bir bölge vaat ediyor.

Ayrıca, aileler için çocukların eğlenceli zaman geçirebileceği özel alanlar bu sene de unutulmadı.

Geçen senenin klasiği Happy Hour partileriyle 2010 yazını deniz, doğa ve güneş ile geçirmek isteyenler için Babylon Aya Yorgi birebir.

Babylon Çeşme konserleri
Her cumartesi yerli/yabancı büyük isimlerin konser vereceği Babylon Aya Yorgi, diğer günlerde performans gösterecek başarılı yerli grupların yanı sıra, Cumartesi konserleri sonrası eğlenceyi devam ettiren farklı DJ setleriyle de Çeşme gecelerinin bu seneki vazgeçilmezi olacak.

Yazın klasikleri; her Çarşamba dinamik performansıyla Bora Uzer, 2 haftada bir gerçekleşecek yazın en popüler partisi Oldies But Goldies ve Pazar günleri Havana Salsa esintisiyle Babylon Aya Yorgi’de müzik ve keyif kesintisiz devam edecek.

Babylon Aya Yorgi'nin konser takvimini görmek için buraya tıklayın...

Çeşme biletlerinizi şimdiden ayırtın! Doğanın huzuru ve şehrin müziği Babylon Aya Yorgi'de...

Babylon Aya Yorgi
Aya Yorgi Koyu, 35930
Aya Yorgi – Çeşme İzmir
Telefon: (232) 712 63 39


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER