› 
 › 
miaposta.com 24.05.2010

Bebek'te yeni bir İtalyan: Bottega

Bebek'teki lezzet duraklarına yeni bir yer daha katıldı: Bottega. Küçükbebek'teki Bottega, İtalyan yemekleri, sıcak ortamı ile kendi müdavimlerini oluşturmaya başladı bile...

Bugüne kadar sadece kendi aralarında yediklerini, içtiklerini paylaşmayı seven 3 kardeş karar verdi; artık bonkörce paylaşma, yemek işini ritüele dönüştürme vakti!

Bebek'te yeni bir İtalyan: Bottega

Italyanca'da ‘bir zanaati, ustasından öğrenmek için gidilen atölye' anlamına gelen Bottega, bu işi çoktan öğrenmiş, seni bekliyor!

İyi menüsü, şarapları ve rahat atmosferi ile geçtiğimiz günlerde kapılarını açan Bottega Bebek'in sahipleri misafirlerini ev ortamında hissettirmeye özen gösteriyorlar. La Favorita'dan devraldığı mekanı daha da ısıtan Bottega, kendi müdavimlerini oluşturmaya başladı bile.

Menüde neler var?

İtalyan ağırlıklı, Ege ve Akdeniz mutfağından oluşan menü, özellikle bruschetta konusunda iddialı. Ege'den gelen deniz mahsülleri ile hazırlanan başlangıçlar arasında mavi kuyruklu jumbo karides dikkat çekiyor. Sarımsak püreli, bonfileli ve istiridye mantarlı La Bottega pizza süper lezzetli. Al dente makarnaları ve şaşırtan ana yemeklerini ise anneleri Ayşe'nin özel çikolatalı tatlısı ve ristretto takip ediyor.





Kaynak: mia-posta.com

Bottega Bebek
(0212) 265 0 266
www.bottegabebek.com
Küçük Bebek Caddesi 6, Bebek


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER