› 
 › 
Pudra.com 03.08.2012

Big Chef's Tarabya'da!

Big Chef's, 14. şubesini eski Tarabya Plajı'nda açtı. Boğaz manzarası, özel deniz menüsü ve şık konseptiyle Big Chef's, Tarabya'nın favori mekanlarından biri olmaya aday.

Sabah kahvaltısından akşam yemeğine uzanan, farklı tatları ve birbirinden lezzetli kokteylleri ile Big Chefs, 14. şubesiyle, Boğaz’da, eski Tarabya Plajı’nda hizmet veriyor. Big Chefs Tarabya şubesi, iddialı yemekleri ve Tarabya’ya özgü deniz mahsülleri menüsü ile yaz boyunca misafirlerini eşsiz manzaralı terasında ağırlayacak.

Big Chef's Tarabya'da!

Tarabya’ya özel konsept: "BIG in the Bar"
2 bin metrekarelik geniş bir alanda yer alan Big Chefs Tarabya, bu yazın en favori mekanı olmaya aday. Boğazın ve Tarabya’nın tüm enerjisi ve keyfini içinde barındıran ve "BIG in the Bar" konseptiyle ilk kez açılan bar ve lounge alanı ile de Big Chefs, Tarabya’ya yepyeni bir heyecan katıyor.


Hem keyif hem eğlence bir arada
Boğazın kenarında dört mevsim eşsiz bir manzara seyrederek günün her saati keyifli vakit geçirme imkanı sunan Big Chefs, keyifle eğlenceyi bir arada sunuyor. Akşamın ilerleyen saatlerinde, "BIG in the Bar" bölümünde başarılı ve popüler DJlere emanet edilen müzikler, gecenin geç saatlerine kadar konuklara keyifli dakikalar vaat ederek lounge ve chill-out tarzı müzikler mekana yeni bir enerji katıyor.

Özel denizci menüsü
Büyük Şefler’in öncülüğündeki yaz menüsü, sabah kahvaltısından akşam yemeğine uzanan muhteşem bir deneyim yaşatmak için konuklarını bekliyor. Tarabya’nın ruhuna ve deniz kenarına özel oluşturulan "denizci" menüsüyle birbirinden lezzetli balık ve deniz mahsulleri, Big Chefs Tarabya’da lezzet tutkunlarına sunuluyor. Samimi dekorasyonu, eşsiz manzarası, sıcak atmosferi ve her zevke hitap eden lezzetleri ile Big Chefs Tarabya, boğazın yeni gözdesi olacak!

Big Chef's Tarabya
Adres: Yeniköy Caddesi No:80 Tarabya/İstanbul
Tel: 0212 262 70 70

Bigchefs.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER