› 
 › 
Pudra.com 27.03.2011

Bir Fransız esintisi: Patisserie de Pera

Tarihi Pera Palace Hotel bünyesindeki Fransız Pastanesi Patisserie de Pera, özel Fransız pastaları, imza lezzeti “Brie Cheesecake” ve el yapımı çikolatalarıyla misafirlerine çok özel tatlar sunuyor.

Pera Palace Hotel’in efsanevi pastanesi Patisserie de Pera, dantel perdeleri, gümüş şekerlikleri ve nadide porselen takımları ile, Fransız pastacılık geleneğini devam ettiren lezzetleri sunarken, konuklarına çok özel bir mekânda olduklarını hissettiriyor.

Bir Fransız esintisi: Patisserie de Pera

İstanbullular’a özledikleri Fransız tarzı pastaneleri en keyifli haliyle anımsatan Patisserie de Pera, artık otel dışına da satışa başladı. Kahveyle lezzetlendirilmiş kek katları arasındaki Fransız kremasının yoğun bitter ganaşla harmanlandığı ‘Opera pastası’, kokusuyla insanı adeta baştan çıkarıyor. ‘Choux’ hamurunun bütün zarafetini ortaya koyan ekler pastalar konukların iştahını kabartırken; mangolu, çilekli ve vanilyalı makaronlar adeta birer mücevher gibi pembe kutularının içinde sıralanıyor...



Kentin gerçek Fransız pastanesi Patisserie de Pera’nın en iddialı olduğu lezzetlerden biri ise, İstanbul’da başka hiçbir yerde tatmanın mümkün olmadığı "Brie Cheesecake". Bu çok özel tat, Brie peyniriyle yapılan farklı bir cheesecake versiyonu ve sadece Patisserie de Pera’da bulunuyor.

Düğün, yıldönümü, doğum günü gibi özel günlerinizi Fransız pastacılık geleneğinin en leziz örnekleriyle taçlandırmak, sevdiklerinize rengarenk makaronlarla tatlı sürprizler yapmak, güne pastanemizden alabileceğiniz kahve ve kruvasan keyfiyle başlamak için Patisserie de Pera doğru adres.

Patisserie de Pera
Pera Palace Hotel
Meşrutiyet Caddesi No:52
Tepebaşı Beyoğlu İstanbul
Tel : +90 212 377 40 00


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER