› 
 › 
Pudra.com 29.06.2012

Bodrum'a yeni plaj: The Marmara Bodrum Beach

Bodrum, yepyeni bir plaj ve restoranla yaza merhaba diyor. The Marmara Bodrum Beach Torba, mavi bayraklı denizi ile misafirlerine kapılarını açıyor.

The Marmara Bodrum bünyesinde açılan ve Bodrum'un gözde mekanları arasında yer alan The Marmara Bodrum Beach’te bu sezon misafirleri özel sürprizler bekliyor.

Bodrum'a yeni plaj: The Marmara Bodrum Beach

Her sabah saat 7.00 itibariyle kapılarını açan plajda misafirler, girişte kendilerine verilen kartlarla gün içindeki harcamalarını gerçekleştirebiliyor. Plaj girişinde ön ödemeli olarak işleyen bu sistem The Marmara Bodrum misafirlerine özel, oda hesaplarına işlenmek üzere sonradan ödeme yöntemiyle ilerliyor. Sabahları saat 08.00-12.00 arası zengin kahvaltı menüsünün sunulduğu tesiste akşam 19.00 sonrası iskele üzerine kurulan restaurant düzeniyle misafirlere muhteşem bir Bodrum akşamı yaşatılıyor.

Otel misafiri olmayan münferit müşteriler de yararlanabiliyor
The Marmara Bodrum Beach’teki uygulamalardan yalnızca otel misafirleri değil, münferit misafirler de yararlanabiliyor. 50 TL olarak fiyatlandırılan plaj giriş ücretiyle misafirlere tesis içinde harcayabilecekleri 50 TL’lik kredi yüklenmiş kartlar sunuluyor.

Keyifli yaz akşamları için adres: The Marmara Beach
Bu sezon yenilenen menü ve yeni kadrosuyla hizmete sunulan plaj ve A La Carte Restaurant işletmesi Spiaggia Restaurant sizleri bekliyor. Restaurant The Marmara Bodrum Beach’e özel kokteyllerle yaza merhaba diyor. Saat 19.00-02.00 arasında misafirlerini ağırlayan restaurantta gündüz snack ve atıştırmalık hafif yiyeceklerden oluşan plaj menüsü, akşamları ise ağırlık olarak et, balık ve meze çeşitlerinden oluşuyor.

Happy Hour & Sunset Partileri de var
7 Temmuz itibariyle uygulanacak olan "Happy Hour & Sunset Parties" ile hafta içi her gün 16.00-19.00 saatleri arasında, çeşitli içeceklerde %50 oranında indirim ve diğer sürprizler misafirlere sunuluyor. House - Deep House - Beach House ve Latin House tarzında performansların yer alacağı partilere Türkiye ve yurt dışından ünlü DJ'ler de katılıyor.

The Marmara Bodrum Beach’te misafirler için tasarlanan diğer aktiviteler arasında, 15 günde bir Cuma ya da Cumartesi geceleri planlanacak plaj partileri de yer alıyor.

The Marmara Bodrum
Adres: Yokusbaşı Mahallesi, Suluhasan No:18 Bodrum/Muğla
Tel: 0252 999 10 10

themarmarahotels.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER