› 
 › 
Pudra.com 04.02.2011

Çırağan Palace'ta sevgililer günü (2011)

14 Şubat 2011'de Çırağan Palace Kempinski'de 'saray aşkı' yaşayarak sevgililer gününüzü kutlamaya ne dersiniz?

Çırağan Palace Kempinski’de “Saray Aşkı” Yaşamak!

Çırağan Palace'ta sevgililer günü (2011)

Bu yıl Sevgililer Günü’nü “Saraylı Aşıklar” olarak geçirmek isteyenler Çırağan Palace Kempinski’de muhteşem programlar var.

Tuğra Restoran'da Sevgililer Günü yemeği
Travel + Leisure tarafından 2005’te “Dünyanın En Romantik 50 Mekanından Biri” seçilen Tuğra Restaurant’ın 14 Şubat’a özel 7 çeşitten oluşan menüsü, kalbinizi ısıtacak keman tınıları eşliğinde bir ziyafete dönüşüyor.

Unutulmaya yüz tutmuş Saray lezzetleriyle çağdaş Türk mutfağını kendine özgü tekniklerle birleştiren Tuğra’nın menüsünde birbirinden iddialı yemekler var. Bıldırcın yumurtası ve havyar eşliğinde sunulan barbunya balığı yahnisi, tarhun-krema sosuyla sunulan safranlı deniz tarağı mantısı ve sebzeli kırmızı biber dolması ve kekik sosuyla birlikte hazırlanan süt danası külbastı seçim yapmakta zorlanacağınız menüden birkaç örnek... Ahududu kreması ve liçi jölesiyle sunulan güllü makaronlar ise romantik komedi filmlerindeki gibi tatlı bir sonu garanti ediyor. İki kişilik özel menünün fiyatı 460 TL (KDV dahil).

Çırağan'da konaklama

Sevgililer Günü’nü küçük bir tatile dönüştürmek için ise Çırağan’ın 560 € + KDV ile 1060 € + KDV arasında değişen Boğaz manzaralı odalarda konaklama paketleri başbaşa geçirilecek unutulmaz anlar vadediyor.

14 Şubat gecesine sevgilinizle birlikte alacağınız çift masajı ile başlayabilir, Tuğra Restaurant’ta romantik bir akşam yemeği ile devam edebilir, gece sonunda odanızın balkonunda, Boğaz’da seyreden gemilerin ve Boğaz Köprüsü’nün ışıklarıyla şampanyanızı yudumlayabilir, aşkınızı anlatan Sevgililer Günü sürprizi ile kendinizi şımartabilirsiniz. Sıcacık anlarla dolu tatiliniz bitmeden, 250 çeşit üründen oluşan dünyaca ünlü açık büfesiyle Laledan Restaurant’ta veya odanızda sizin tercihlerinizle hazırlanan başbaşa bir kahvaltı yapabilirsiniz.

Rezervasyon için 1-14 Şubat 2011 arası, 0212 326 46 46’dan Sevgililer Günü Masası'nı arayabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER