› 
 › 
24.01.2018

Çırağan Sarayı'nda Venedik rüzgarı

Çırağan Palace Kempinski, Venedik Karnavalı ile eş zamanlı olarak Venedik rüzgarını 5-18 Şubat tarihleri arasında İstanbul'da estiriyor.

venedik yemek festivali sefler 5 resize
1/6

Venedik Yemek Festivali


Kempinski grubunun ikonik otellerinden olan Venedik San Clemente Palace Kempinski Otel'in yetenekli şefleri Şubat ayında gerçekleşecek dünyaca bilinen Venedik Karnavalı ile eş zamanlı bir yeme içme festivali için Çırağan Palace Kempinski İstanbul'a gelerek Venedik Yemek Festivali'nde enfes İtalyan lezzetlerini misafirlerin beğenisine sunacak.

Venedik karnavalı; tarihi, renkli kostümleri, maskeleri ve dansları ile dünyanın takip ettiği bir karnaval olurken, tam da karnaval zamanı San Clemente Palace Kempinski Venedik Oteli Mart ayında gerçekleşecek yeni sezondaki açılışları öncesi karnavaldan ilham alarak İtalyan lezzetlerini 5-18 Şubat tarihleri arasında "Venedik Yemek Festivali" ile Çırağan Palace Kempinski İstanbul'da sunacak. Hünerlerini İtalyan Baş Aşçı Giorgio Schifferegger, Sous Şef David Rialti ve Pastane Şefi Vincenzo D'Amora ile Çırağan Sarayı’nın mutfakları İtalyan şeflerin önderliğinde geleneksel İtalyan lezzetleri ile renklenecek.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2