› 
 › 
Pudra.com 05.01.2012

Cloud 7 Restaurant’ta İtalyan Geceleri

Nefes kesen Boğaz manzarası ile Cloud 7 Restaurant, yeni "İtalyan" konseptiyle her Perşembe misafirlerine farklı lezzet deneyimleri yaşatıyor.

Hilton ParkSA İstanbul’un en üst katında yer alan Cloud 7 Restaurant’ta her Perşembe İtalyan lezzetlerinden oluşan özel menüsü ve İtalyan esintileri taşıyan konseptiyle konuklarına lezzet şöleni yaşatmak için hazır. Panaromik Boğaz manzarası ile Cloud 7 Restaurant, İtalyan mutfağının en seçkin örneklerini sunuyor.

Cloud 7 Restaurant’ta  İtalyan Geceleri

Mönüde başlangıç olarak leziz ahtapotlu patates salatası, parmesan peyniri ile birlikte enginarlı roka salatası, çeşitli soslarla hazırlanmış ızgara sebze; domates ve dağ kekiği ile hazırlanan Caprese, Buffalo Mozzarellası, sebze & tulum peyniri, tavuk ciğeri ve yaban mantarı ile hazırlanan Bruschette sunuluyor.

Ana yemek olarak ise sarımsaklı püre üzerinde servis edilen dana Ossobuco ile farklı bir lezzet deneyimi yaşayabilirsiniz. Tatlılardan cevizli dondurma eşliğinde servis edilen tiramisu öne çıkıyor.

İtalyan konseptinden oluşan bu özel gecede mönüye kaliteli şaraplar eşlik ediyor. Ossobuco Menü ile birlikte seçiminize göre bir kadeh Bolla Pinot Grigio veya Lesccioni Chianti Frescobaldi şarabı KDV dahil kişi başı sadece 85 TL’ye sunuluyor.


Detaylı bilgi ve rezervasyon için:
Cloud 7 Restaurant, Hilton ParkSA
Tel: (0212) 310 12 00
Bayıldım Caddesi No:12 Maçka - İstanbul
www.hilton.com.tr/ParkSA


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER