› 
 › 
mia-posta.com 28.04.2010

Delicatessen Nişantaşı'nda

Keyifli bir kahvaltı, iyi bir çay-tatlı arası, başarılı bir atıştırmalık seansı veya lezzetli bir akşam yemeği arayanlara...

Elif Yalın'ın Mangerie'si 2003'te farklı yemekleriyle hayatımıza girdiğinde, her köşe başında biten zincir restoranlara benzemeyeceğini farketmiştik. Tüm taleplere rağmen Mangerie'nin başka hiçbir yerde şubesi açılmadı ama 2007 yılında İstinye Park Mudo içerisinde kardeş kuruluş Delicatessen kuruldu. Yaklaşık 2 ay önce ise Delicatessen'in Nişantaşı şubesi açıldı. Akla gelmedik farklı tatların biraradaki lezzetlerini sunan Delicatessen sabah 8.00'den akşam 01.00'e kadar hizmet veriyor ve haftanın her günü açık.

Delicatessen Nişantaşı'nda

Lezzetli seçenekler
Keyifli bir kahvaltı, iyi bir çay-tatlı arası, başarılı bir atıştırmalık seansı veya lezzetli bir akşam yemeği alternatifi arıyorsan Delicatessen hepsini bünyesinde bulunduran bir kafe. Girişteki bölümde eve götürmek için alabileceğin tatlı çeşitleri, özel hazırlanmış bal, reçel, servis sırasında kullanılan peynir tabakları, bıçak, sosluk gibi ürünlerin birer örnekleri bulunuyor.



Atölye çalışmaları yakında
Delicatessen Nişantaşı, enteresan yemek ve ilgi çekici sunumlarını müşterilerine de öğretme konusunda hevesli. Henüz atölye çalışmaları başlamasa da en kısa sürede başlatmayı hedefliyorlar.


Kaynak: mia-posta

Delicatessen Nişantaşı
(0212) 225 06 04
Mim Kemal Öke Caddesi 19/1, Nişantaşı
www.delicatessenistanbul.com






Ceylan Baycan/Ekip


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER