› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.06.2012

Didem Şenol'un yeni lokantası Gram Meşrutiyet Caddesi'nde!

Karaköy'deki lokantası Maya ile bizlere nefis lezzetler tattıran şef Didem Şenol, Meşrutiyet Caddesi'ndeki yeni yeri Gram'da yine harikalar yaratıyor.

Şef Didem Şenol şehrin taze ve kaliteli ürünlerinin peşinden koşan ender şeflerinden biri. Yaptığı yemekler günlük ve taze. Hepsi mevsimine göre. Lokanta Maya'da sunduğu nitelikli yemek anlayışını şimdi Meşrutiyet Caddesi'nde açtığı Gram ile devam ettirecek.

Didem Şenol'un yeni lokantası Gram Meşrutiyet Caddesi'nde!

Burası aslında şef Didem Şenol'un Maya'yı açmadan önce hayalini kurduğu bir yer. Sadece öğlenleri açık ama isteyen daha sonra yiyeceği nefis yemekleri de alabiliyor. Nasıl mı? Girişin hemen yanındaki vitrinde taze sebzeler, enginarlar, etler, nefis mezeler ve pek tabii akşamüstü tatlıları var. Ekmekleri sakın gözardı etmeyin ama...

Gram çok büyük bir yer değil. Hani derler ya "az, öz" işte öyle bir yer. İçeri girince sizi karşılayan yemekler sanki şefin evindeki bir yemek davetinin açık büfesi. Hepsi o gün pişirilmiş, hepsi lezzetli. Dilediğinizi seçip Gram'ın üç masasından birinde yer bulmaya bakın.

Pudra.com'un son gözdesi olan Gram'da fiyatlara gelince bir kişi makul bir öğle yemeğine maksimum 25 TL verir. Gram, Pazartesi-Cuma 08:30-18:00 ve Cumartesi günü 10:30-18:00 saatleri arasında açık. Pazar günleri kapalı.

Gram
Meşrutiyet Cad. No: 107 D
Tel: (0212) 24310 48
grampera.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER