› 
 › 
pudra.com 25.11.2010

Discorium 25 yaşında

İstanbul gece hayatının en önemli köşetaşlarından Discorium 25. yaşını çok özel sürprizlerle kutluyor. Mekandaki yeniliklere göz atmaya ne dersiniz?

İlk gününden bu yana kaliteli, yaratıcı ve eğlenceli bir gece kulübü anlayışını İstanbullu müzik ve eğlence severlerle buluşturan Discorium, 25. yaşına yeniliklerle giriyor. İşletmesi İstanbul gece hayatının nabzını tutan isimlerinden oluşan New Generation ekibine ait olan Discorium, dans müziği tutkunlarını Türkiye’nin ve dünyanın en popüler parçaları eşliğinde; kaliteli, makul, eğlenceli ve bol sürprizli bir hizmet anlayışıyla haftanın 3 günü boyunca ağırlayacak.

Discorium 25 yaşında

İYİ VE POPÜLER MÜZİĞİN ADRESİ

Cuma – Cumartesi Geceleri Resident DJ Cihat Uğurel’in Yerli-Yabancı popüler ve kaliteli şarkılardan oluşan performansları dışında Perşembe geceleri “The Classic R&B Parties” ile İstanbul’da kaliteli eğlenceyi arayanlara kapılarını açıyor. Discorium, sezon içerisinde. konsept gecelere de ev sahipliği yapacak Dünyanın en iyi kulüplerini İstanbul’un en iyi kulübüne taşımayı amaçlayan New Generation ekibi; Aralık ayından itibaren her ay Dünya’nın önemli bir gece kulübünü, Resident DJ’leri, dansçıları, dekorları ve çeşitli sürprizlerini de içeren full konseptleriyle birlikte Discorium’da ağırlayacak.

25. YILA ÖZEL YENİLİKLER

Türkiye ve dünya müzik piyasasının önde gelen isimlerini İstanbullularla buluşturacak Discorium aynı zamanda Avrupa’nın en büyük disko topuna da ev sahipliği yapıyor. Almanya’da özel olarak yaptırılan ve 3 metrelik çapıyla eğlencenin tam göbeğinde yer alan devasa disco topu uzun yıllardır Discorium içinde özel bir bölümde saklanıyordu. 25. yılın şerefine tüm görkemiyle yeniden dönmeye başlayan disco topu, Discorium ışıkları altında dans edecek parti tutkunlarını bekliyor!

İyi müzik, güleryüzlü servis, uygun fiyata kaliteli eğlence anlayışıyla sektörde zor olanı başararak 25. Yılında yeniden kapılarını açan Discorium’un değişen jenerasyona sunduğu yeniliklerden ilki mekanın dekorasyonu. Aynaların ve siyah rengin hakim olduğu konseptte, mekanın aydınlatması için özel bir led sistemi kullanıldı. Bir milyon renk içeren özel ledler sayesinde 1 saniyede mekanın rengi değişebiliyor, müziğin temposuna göre mekan bambaşka haller alıyor. Yarım metre çapındaki 130 disco topunun süslediği tavanlardan yansıyan bu ışıklar, keyifli eğlencelere şimdiye kadar görülmemiş görsel bir şölenle eşlik ediyor.

Fiyatlar çok uygun

Avrupa standartlarında bir eğlence için her türlü alt yapıya sahip olan Discorium “Avrupa Birliği’ne de hazır! Dünyanın en ünlü gece kulüpleriyle eş standartlarda eksiksiz bir hizmet sunan Discorium’un bir yeniliği de Avrupa standarlarında belirlediği fiyatları. İstanbul gece hayatındaki yüksek içki fiyatlarının aksine Discorium’da tıpkı Avrupa’daki gibi makul fiyatlar uygulanıyor. Kısacası Discorium gerek dekoru, gerek müzikleri, gerek özel konsept geceleri, gerek fiyat politikası ile 25. yaşına iddialı giriyor.

Geleneklere de devam...

Müzik kutusu şeklindeki ve içeriden dışarıya doğru açılan DJ kabininin harekete geçtiği saat 23.00 itibariyle eğlencenin başladığı Discorium’da gece 04.00 itibariyle sona eriyor. Yılların geleneği olarak ilk çalınan parçanın “Carmina Burana” olduğu mekanda, gece Levent Yüksel’in “Bu Gece Son” parçasıyla kapanıyor.

İstanbul gece hayatının en önemli köşetaşlarından Discorium 25. yaş kutlamalarına sürprizlerle devam edecek. Mutlaka takip edin!

DISCORIUM
Adres: Yıldız Posta Cad. Kain Sinan Pasajı No:38/26 Gayrettepe
Tel: 0212 347 13 47


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER