› 
 › 
iyiyemek.com 30.06.2011

Dolce Kandilli'de açıldı!

Cafe di Dolce, eski İstanbul havasını en iyi hissedebileceğiniz semtlerden Kandilli'de tarihi Kandilli iskelesinin hemen karşısında restore edilen ahşap binada müşterileri ile buluşuyor.

Tatlı ve tuzlu atıştırmalıkların, butik pastaların ve çikolatanın adresi Cafe di Dolce Kuruçeşme’den sonra şimdi de Kandilli’de. 1989 yılında Nilgün Ertuğ tarafından kurulan Cafe di Dolce senelerdir kişiye özel butik pastaları, minik açmalardan köy ekmekli sandviçlere kadar tuzlu atıştırmalıkları, birbirinden lezzetli meyveli tartlardan, makarona, cheesecake’e kadar tatlı çeşitleri ve el yapımı çikolataları ile adından söz ettiriyor.

Dolce Kandilli'de açıldı!

Şık dekoru, kalitesi ve özenli servisi ile Cafe di Dolce Kuruçeşme ve Bodrum’dan sonra İstanbul Anadolu yakasının en keyifli bölgelerinden Kandilli’de açıldı. Ayşe Karakimseli ve Nilgün Ertuğ işbirliği ile açılan üçüncü şube keyifli arka bahçesi, boğaz havası ve birbirinden lezzetli tatlıları ile hizmet vermeye başladı.

Cafe di Dolce, eski İstanbul havasını en iyi hissedebileceğiniz semtlerden Kandilli'de tarihi Kandilli iskelesinin hemen karşısında restore edilen ahşap binada müşterileri ile buluşuyor. Arkadaşlarınızla keyifli sohbetler için buluşabileceğiniz Cafe di Dolce’nin birbirinden lezzetli ürünlerini sipariş vermek de mümkün. Avrupa yakasından Cafe di Dolce Kandilli’ye gelmek isteyenler için ise Kuruçeşme’den hizmet verecek tekne servisi var.

Dolce Hakkında...
Dolce markası altında Cafe di Dolce, Nature Çiçekçisi, Ekmek Ekmek ve Dolce Eleganza hizmet vermektedir. Cafe Di Dolce’nin şu an Kuruçeşme, Bodrum ve Kandilli’de olmak üzere üç mağazası bulunmaktadır. Her gün 09.00-19.00 saatleri arasında müşterilerini ağırlayan Cafe di Dolce Kandilli’nin teknelere ve özel davetlere catering servisi de bulunuyor.

Cafe di Dolce Kandilli
İskele Cad. No:3 Kandilli/İstanbul
www.alladolce.com
Tel: 0216 308 82 82 – 0216 308 33 33

*Pazar günleri kapalıdır.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER