› 
 › 
Pudra.com 02.02.2012

Dünyaca ünlü DJ’ler yarın akşam Anjelique’te!

Anjelique, 3 Şubat’ta dünyaca ünlü DJ’ler Sunnery James&Ryan Marciano’yu, 17 Şubat’ta ise The Shapeshifters’ı ağırlayacak.

Anjelique'te dünyaca ünlü DJ’lerin performanslarını sergilediği partiler hız kesmeden devam ediyor. Şubat ayında da dünyaca ünlü DJ’leri müzikseverlerle buluşturacak olan Anjelique, 3 Şubat Cuma akşamı ünlü DJ grubu Sunnery James&Ryan Marciano’yu, 17 Şubat’ta ise The Shapeshifters’ı ağırlayacak. Albümleri tüm dünyada ses getiren ve en ünlü gece klüplerinin partilerinin aranan ikilisi Sunnery James&Ryan Marciano’nun en sevilen parçalarını çalacağı 3 Şubat’tan sonra, 13 Şubat’ta başka bir dünyaca ünlü DJ grubu The Shapeshifters da tüm dünyadaki hayranlarının dans ettiği popüler parçalarıyla bu kez Anjelique misafirlerini eğlendirecek.

Dünyaca ünlü DJ’ler yarın akşam Anjelique’te!

Sadece dünyaca tanınan DJ’ler olarak kalmayan, pekçok farklı projeye prodüktör olarak imza atarak uluslararası platformda tanınan ünlü DJ’ler, benzersiz show performanslarıyla dünya üzerinde binlerce kişiye ulaşıyor. Dünyanın sayılı gece klüplerinden sonra bu kez İstanbullu hayranlarıyla buluşacak olan ünlü DJ’ler, Anjelique misafirlerine unutulmaz geceler yaşatacaklar.



www.istanbuldoors.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER