› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.02.2010

En Romantik 3 Otel

Aşk dolu bir yaz için, hem atmosferiyle hem görünümüyle romantizmi çağrıştıran 3 oteli seçtik. Bodrum ve Çeşme meraklılarına duyurulur!

Yaz yaklaşıyor. Yaz demek, romantizm ve aşk demek aynı zamanda... Elbette romantizm sadece yaza mal edilemez. Baharda da sevdiğinizle başbaşa, unutulmaz bir tatil geçirebilirsiniz.


Biz elimizi çabuk tuttuk ve sizin için en romantik 3 oteli belirledik bile! Siz bu listeyi elbette uzatabilirsiniz, hatta önerilerinizi bize de yazabilirsiniz. Yakında yurtdışı otelleri için de güzel tavsiyelerimiz olacak.

İşte, pudra.com olarak seçtiğimiz "Top 3" romantik otel:



1) Ada Otel



Bodrum Türkbükü’ndeki Ada Hotel, taşlarının her kıvrımında, ağaçlar arasında gezinen rüzgarın her fısıldayışında, başları döndürmek için birbirinden güzel kokular ve manzaralar taşıyan büyülü bir mekan… Doğaya uyumlu özgün mimarisi ve her odasının farklı otantik dekorasyonu ile kişiye özel hizmet sunmayı amaçlayan 14 odalı bir butik otel.

Görmeden farkını anlamanın imkansız olduğu hamamı, dinlendirici “Power” jakuzisi, rahatlamayı sağlayacak nefis bir masaj imkanı, ortaçağ şatolarına götüren mahzen restoranı, özel şarap koleksiyonu, şömineli kütüphanesi, geniş müzik arşivi, tüm odalarında DVD oynatıcılı, uydu kanallı televizyonuyla sadece konuklarına değil aynı zamanda çocuklar için sunduğu playstation keyfiyle de küçük misafirlerini mutlu ediyor.



2) Casa Dell Arte



Latince “Sanat Evi” anlamına gelen Casa Dell Arte, Bodrum’un en güzel koylarından Torba’da bulunan bir dizayn otel. Mimarisinden, doğasına; dekorasyonundan sunumuna kadar her ayrıntısı özenle ve ince bir zevkle oluşturulmuş, her biri farklı dekore edilmiş 12 süit odaya sahip. Bu odaların duvarlarını Hamit Görele, Fikret Mualla, Nuri İyem, Mehmet Güleryüz, Bedri Baykam gibi ünlü Türk ressamlarının orijinal tabloları süslüyor.




Babiller, gökyüzünü daire olarak kabul edip, bu büyük daireyi 12 ayrı “ev” olarak ayırmıştır. Her evin yeryüzündeki farklı enerjileri temsil ettiğine inanılır. Bu nedenle bu farklı enerjileri temsil eden 12 farklı burç vardır.

Casa Dell Arte’nin birbirinden değerli sanat eserleriyle donatılmış her bir odası da, farklı bir enerjiye sahip birer “ev” olma özelliğine sahip. Bu yüzden her süit, bir burcun ismini taşıyor.



3) Tash Mahal



Her köşesinde 19.Yüzyıl "Alaçatı" yaşam tarzını hissedeceğiniz, tarihi mimarisine sadık kalınarak ve bununla beraber çağdaş yaşamın gereksinimleri gözetilerek restore edilmiş 150 yaşında bir konak. Büyüleyici güzellikte bir Rum evi ve yemyeşil huzurlu bir bahçe…

Odaları bir masalda yaşadığınızı hissettirecek kadar özgün, zevkli, incelikli ve romantik. Bahçesi, sizi tüm dünyadan soyutlayacak kadar sakin ve avlusu mozaik yer döşemesiyle aklınızdan çıkmayacak kadar etkileyici…


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER