› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.01.2010

Evde parti zamanı!

Şimdi trend, evde partileri… İster kendi ellerinizle isterseniz de parti organizasyon firmaları aracılığıyla harika bir ev partisi düzenleyebilirsiniz!

Arkadaşlarınıza evde parti vermek veya çocuğunuzun doğumgününü evde kutlamak istiyorsanız bu yazı tam size göre... İşte pudra.com'un evde parti organize etme rehberi...

Evde parti zamanı!

Liste hazırlayın

Bir ev partisi için ilk yapmanız gereken kendinize bir liste hazırlamak olmalı. Nasılsa hatırlarım diye boşvermeyin, size vereceğimiz tavsiyeleri de dikkate alarak aklınıza gelen her şeyi not edin. Hazırlamanız gereken listelerden biri de davetli isimlerinden oluşmalı. Parti günü için herkesi davet ettiğinizden emin olmak için bu listeye ihtiyacınız olacak.

Evi süsleyin

Evinizi partiye hazırlarken ilk olarak yapmanız gereken masa, sandalye ve kırılacak, zarar görecek eşyaları kaldırmak olmalı. Tabii yemeklerin sunulacağı bir tane masa bırakmak şartıyla… Sıra süslemeye geldiğinde çok eğleneceksiniz. Mumlar en çok ihtiyacınız olan malzemeleriniz arasında. Boy boy, renk renk mumlardan satın alıp evin her yerini mumlarla aydınlatmak çok hoş olacak. Rengarenk balonlar da evde parti havası yaratmanıza yardım edecek. Misafirlerinize gecenin anısı olarak kalması amacıyla minik sürprizler hazırlamak niyetindeyseniz bir hediye köşesi ayırın ve paketlerinizi oraya dizin. Her bir paketin üzerine sahibinin adını yazarak tabii…

Açık büfe hazırlayın

Parti davetlilerini ellerinizle hazırladığınız yiyeceklerle karşılayın. Açık büfe olması, herkesin neyi ne kadar yiyeceğine kendisinin karar vermesi ve yine servisi kendisinin yapması açısından uygun olacaktır. Çeşit çeşit kanepeler, börek ve pasta türü yiyecekler, üşenmezseniz yaprak sarması ve bol miktarda kuruyemiş bulundurmalısınız açık büfede. Masanın bir köşesinde servis tabakları, içkiler ve içkilere uygun bardakları hazır etmeyi de unutmayın.

Parti müziklerini seçin

Bir partinin olmazsa olmazı kuşkusuz müziktir. Bunun için bir CD’yi ya da ipod’unuzu yavaş ve haraketli dans müzikleriyle doldurup geceyi eğlenceli hale getirmenin en önemli adımını atın. Tabii partinize renk katacak bir diğer tavsiyemiz karaoke oyunu satın almanız olacaktır. Müzik marketlerden çok uygun fiyata bulabileceğiniz “yetişkinler için karaoke” ile eğlencede doruğa ulaşabilirsiniz.

Evde parti organizasyonu için arayabileceğiniz firmalar

Evde parti vermek istiyor ve tüm bu hazırlıkları profesyonel firmaların desteğiyle hazırlamayı planlıyorsanız, size önereceğimiz organizasyon, ses ve müzik sistemi, catering gibi hizmetleri alabileceğiniz firmalarla görüşmelisiniz. Bu durumda size düşen sadece davetli listesi hazırlamak ve tabii komşulardan bir geceliğine sizi mazur görmeleri için ricada bulunmak olacak!

Bando Catering:
Mevsimlere göre menü seçenekleri sunabilen Bando, 25 kişiye de 1000 kişiye de hizmet verebiliyor. Ev partisi için, zeytinli çıtırlar, bambu kürdanlarda tropikal meyveler, kalamar dolması, mini karamalize soğanlı tatin, soya zencefil soslu dana şişler gibi birbirinden farklı lezzetleri içeren menüleri var. Tecrübeli, şık sunum yapan aynı zamanda lezzete önem veren bir yer arıyorsanız Bando Catering'i deneyin. İrtibat için 0212 260 85 95 no’lu telefonu arayabilir, menüleri incelemek içinse www.bandocatering.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kozmopolik:
Ekipman ve DJ temini, ses ve ışık sistemleri, dansçılar ve parti sonrası temizlik hizmeti veriyor Kozmopolik. www.kozmopolik.com sitesindeki iletişim formunu doldurarak ya da msn@kozmopolik.com adresi üzerinden yazışarak irtibat kurabilirsiniz.

Home Party in the Van:
Parti dansçıları, parti klibi, dekor, catering, davetli katılım sayısı ve istekler parti sahibine özel olarak fiyatlandırılıyor. DJ’ler müzik seçimi ve isteklere göre önceden ulaştırılan şarkı listesini dikkate alarak performans gösteriyor. Parti sahipleri kendi DJ’lerini ya da müzik listelerini de getirerek şirketin ekipmanlarını kullanabiliyorlar. 0212 293 55 71 ve 0532 354 32 40 no’lu telefonlardan ulaşabilirsiniz.

Parti Paketi:
Sombrero şapkalar, panço şallar, Meksika renk ve desenleriyle dekore edilmiş bir ortam ve elbette Mariachi müzikleri ile Fiesta (Meksika) partisi; tropik ada tarzında dekore edilmiş evinizde Hawaii partisi; kadınların kuş tüyü taçlar, erkeklerin silindir şapkalar taktıkları, herkese Venedik tipi maskelerin dağıtıldığı Moulin Rouge partisi; peruklar, disko topu kolyeler, 70’lerin disko dekorlarıyla hazırlanan disko partisi... İşte tüm bu seçenekler Parti Paketi’nde. 4. Levent’teki merkez mağazaya 0212 269 43 65, Etiler’deki şubeye 0212 352 52 23, Erenköy’deki şubeye de 0216 411 94 61 no’lu telefonlardan ulaşabilirsiniz.

DBS Group Entertainment:
DBS, ev partisinde yeni teknolojiyle üretilmiş hoparlör, frekans tepkileri düzgün veren cihazlar ve mikser temin ediyor. Ses sistemi kurulurken partiye katılacak kişi sayısı, evin boyutu ve elektrik voltajı, ses sistemini kaldırması açısından önem taşıyor. DBS’ye 0212 249 87 54 no’lu telefondan ulaşabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER