› 
 › 
Pudra.com 10.04.2012

Fitaş'ın beşinci katı Bowl Room oldu!

Beyoğlu'nun en büyük eğlence binası Fitaş'ın 5. katında "Bowl Room" açıldı. Bowling, iyi müzik ve yemek konseptindeki mekan farklı

Beyoğlu’nun en önemli binalarından Fitaş Binası sinema, müzik, yemek derken şimde de farklı eğlence tarzlarını bir arada toplayan Bowl Room'a evsahipliği yapıyor. 1200 metrekarelik alana sahip Bowl Room toplam 9 cosmic bowling hattı ve 2 ayrı bilardo locası var.

Fitaş'ın beşinci katı Bowl Room oldu!

Arkadaş gruplarının özel olarak ağırlayabilen bilardo localarında Amerikan Bilardo bulunuyor.

Farklı oyun paketleri Bowl Room'da
80 kişilik yeme-içme kapasitesine sahip Bowl Room, eğlence anlayışı kadar mutfağı ile de iddialı... Amerikan ve Meksika mutfağı ağırlıklı menüsünde özel sepetlerde gelen burger ve wrapler, ev makarnaları, farklı soslarla zenginleştirilmiş ana yemekler bulunuyor. İçki alternatifleri çok çeşitli. Mekan özel günler, kapalı partiler ve kutlamalar için 400 kişi kapasiteye çıkabiliyor. Soulfull house, disco, house, groove funky dinleyebileceğiniz mekanın müziğinden Recident DJ Fly sorumlu.

"Bowl Room"
da özel eğlence paketleri dikkat çekiyor. Farklı eğlence konseptlerinden oluşturulan, yetişkinler, çocuklar, öğrenciler, aileler ve farklı gruplara yönelik bu paketlerle herkesin tarzına uygun bir eğlence sunuluyor.

Amatörler ve profesyoneller için tasarlanan cosmic Bowling hatlarında bowling keyfini iddialı bir biçimde yaşamak isteyenler için özel bowling eğitmeni eşliğinde özel ders imkanının da olduğunu hatırlatalım.

Bowl Room
Adres: Fitaş Binası İstiklal Caddesi No:12 Kat:5 Beyoğlu
Tel: (0212) 249 05 05 / 01
Rezervasyon: (0530) 580 67 66


www.bowlroom.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER