› 
 › 
Pudra.com 12.12.2011

Four Seasons Bosphorus Aqua'da pazar mönüsü

Four Seasons Hotel Bosphorus’un zarif restoranı Aqua’daki pazar öğle yemekleri leziz büfesi ve çocuklara özel eğlenceli etkinlikleri ile haftanın son gününü unutulmaz bir keyfe dönüştürüyor.

İlhamını Boğaz’dan alan Aqua’da, Executive Şef Mehmet Gök ve ekibinin hazırladığı Sunday Lunch ile pazar öğle yemekleri renkleniyor. Leziz alternatifleri ile Aqua, şehrin merkezinde aile ve dostlarla keyifli pazar günü buluşmalarının tercihlerinden biri olacak.

Four Seasons Bosphorus Aqua'da pazar mönüsü

Lezzetli İtalyan mezeleri, enfes peynir ve ekmek çeşitleri, makarna ve risotto istasyonları, zengin alternatifleri ile deniz ürünleri büfesi, Fransız Pasta Şefi’nden sürpriz tatlı tabağı, şampanya mönüsü ve çok daha fazlasının yer aldığı muhteşem bir öğle yemeği, haftanın son gününde tüm aileyi bir araya toplamak için ideal.

İtalyan şefler tarafından hazırlanan ve büfede sipariş verildiği anda pişirilen risotto ve ev yapımı makarna çeşitlerinin yanı sıra zengin ızgara seçenekleri ile herkes kendi özel menüsünü yaratabiliyor. Hafif bir öğle yemeği tercih edenler, taze bahçe yeşillikleri ve deniz ürünleri ile sağlıklı ve besleyici salatalar hazırlayabilir ya da iştah açan İtalyan peynirleri ile tadına doyulmaz bir tabak oluşturabilirler. Akdeniz ve İtalyan mutfaklarının hakim olduğu büfede, zeytinyağlı çeşitleri ve döner gibi Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerini görmek de mümkün.

Aqua’da, minik misafirler de unutmamış. Renkli oyuncaklarla süslenmiş oyun odası, sürpriz animasyonlar ve palyaçonun yanı sıra çocuk büfesi ile Sunday Lunch kalabalık ailelerin favori pazar etkinliği olmaya aday. Yemeğe eşlik edecek bir kadeh şarap ve sonrasında çay ya da kahve ise Aqua’nın misafirlerine ikramı.

Pudra.com olarak sevdikleriyle hoş bir pazar günü geçirmek isteyenlere her pazar 12.30- 15.30 saatleri arası gerçekleşen Sunday Lunch'ı tavsiye ederiz.

Kişi başı fiyat: 135 TL (6-12 yaş arası çocuklar için %50 indirim)
Adres: Çırağan Cad. No. 28 Beşiktaş, İstanbul
Detaylı bilgi ve rezervasyon için: 0212 381 4059


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER