› 
 › 
Pudra.com 25.07.2011

Four Seasons'da iftar menüleri hazır!

11 ayın sultanı Ramazan’ın sofralarını, sultanlara layık bir keyif ve kaliteyle misafirlerin beğenisine sunan Four Seasons Hotels Istanbul, Ramazan sofralarınız için birbirinden farklı alternatifler hazırladı.

Four Seasons Hotel Bosphorus; baş aşçısı Mehmet Gök ve ekibinin Ramazan için özel olarak hazırladığı birbirinden lezzetli tatları bir ay süresince Aqua Restaurant’da açık büfe olarak sunuyor. Boğaz’ın kıyısındaki etkileyici konumu ile Aqua’da, Ramazan ayı boyunca; leziz iftariyeliklerden, serin şerbetlere, enfes zeytinyağlılardan ızgara ve barbekü çeşitlerine kadar birçok farklı seçenek bulunuyor. Tatlı büfesinde ise tüm sütlü Türk tatlılarının yanı sıra baklava ve şekerpare gibi diğer geleneksel tatlar yer alıyor. Misafirlerine Boğaz’ın yanı başında nostaljik bir Ramazan keyfi yaşatmayı amaçlayan Four Seasons Hotel Bosphorus’da Boğaz’a karşı iftar keyfi bambaşka...

Four Seasons'da iftar menüleri hazır!

Aqua’da iftar KDV dahil kişi başı 150 TL
6-12 yaş arası çocuklar için %50 indirim
Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için: 0212 381 40 59


Four Seasons Hotel Sultanahmet;
büyülü minareler arasında yer alan Seasons Restaurant’da, canlı fasıl müziği eşliğinde, her hafta geleneksel lezzetlerimizden değişik tatlar sunuyor.Toprak çömlekte keşkekten, Edirne ciğerine, dönerden içli köfteye kadar pek çok yöresel yemek sevenleriyle buluşacak. Bu özel tatların haricinde barbekü keyfi ve zengin ızgara çeşitleri de iftara ayrı bir renk katacak. Baş aşçı Savaş Aydemir ve ekibinin hazırladığı tatlı şerbetlerin yanı sıra, demirhindi ve ekşi eriğe ilave olarak süt içinde hurma, meyve kompostoları, tarçınlı şeftali, zencefilli elma gibi sağlıklı içecekler sofralarınıza ayrı bir tat katıyor.

Seasons’da iftar KDV dahil kişi başı 110 TL
6-12 yaş arası çocuklar için %50 indirim
Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için: 0212 402 31 50


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER