› 
 › 
Pudra.com 04.02.2011

Four Seasons'da sevgililer günü programları

Four Seasons Hotels, Sevgililer Günü kutlamaları 12-13 Şubat haftasonu da kapsıyor. Oteller, şık bir brunch, boğazda bir yemek, spa keyfi veya konaklama arayan sevgililer için seçenekler sunuyor.

FOUR SEASONS’DA DÖRT MEVSİM AŞK

Four Seasons'da sevgililer günü programları

Sevgililer Günü’nü romantik bir anıya dönüştürmek için birbirinden farklı programlar hazırlayan Four Seasons Hotels Istanbul, aşıkları Boğaz’ın etkileyici atmosferine ve Sultanahmet’in tarihi büyüsüne davet ediyor...

FOUR SEASONS HOTEL BOSPHORUS
Aqua Restaurant’da Sevgililer Günü romantizmi, Boğaz’ın eşsiz atmosferi ve manzarasıyla birleşerek bu yıl tüm hafta sonuna yayılıyor. 12 Şubat Cumartesi’den itibaren Aqua, özel Sevgililer Günü menüsü ve dekoruyla aşıkları ağırlayacak.

14 Şubat Pazartesi gecesi ise hoşgeldiniz kokteylinizi yudumlayarak geceye başlayabilir, bu gece için hazırlanan özel menünün keyfini canlı müzik eşliğinde çıkarabilirsiniz. Fransız Pasta Şefi Ghislain Gaille’in aşıklar için hazırladığı leziz tatlılar ile bu romantik akşamı muhteşem bir final ile sonlandırabilirsiniz. Sevgililer Günü yemeği 195 TL kişi başı (KDV dahil)

Spa & Hammam’dan Sevgilinize Şık Bir Hediye
Spa & Hammam’dan alacağınız hediye sertifikaları ile sevgilinize ayrıcalıklı bir yenilenme fırsatı sunarak kendisini şımartmasına yardımcı olabilir ya da bu güzel günü sevdiğinizle Spa’da bir masajla başbaşa geçirebilirsiniz.
Rezervasyon ve detaylı bilgi için: (212) 381 41 60.

Four Seasons Bosphorus'ta Konaklama
Four Seasons Bosphorus’un büyüleyici ambiansında geceyi konaklayarak geçirmek isteyen sevgililer için de özel fiyatlarla farklı konaklama seçenekleri sunuluyor.
Rezervasyon ve detaylı bilgi için: (212) 381 4000



FOUR SEASONS HOTEL SULTANAHMET

14 Şubat Sevgililer Günü’nü Tarihi Yarımada’nın büyüleyici atmosferinde sevdiğinizle kutlayabilir, Seasons Restaurant’ta mum ışığı ve canlı müzik eşliğinde romantik dakikalar yaşabilirsiniz.

Executive Chef Savaş Aydemir’in dünya mutfaklarından seçtiği lezzetlerle çiftler için hazırladığı “His & Hers” menüsü ise gecenin sadece bir bölümü... Sevgililer Günü için hazırlanan bu menüyü seçen çiftler, kişiye özel sunum sayesinde farklı lezzetleri paylaşmanın keyfini yaşayacak. Four Seasons Sultanahmet'te Sevgililer Günü yemeği 150 TL kişi başı (KDV dahil)

Four Seasons Sultanahmet'te Brunch
Sevgililer Günü coşkusunu hafta sonundan itibaren yaşamak isteyenler de Four Seasons Sultanahmet’te unutulmamış. Seasons Restaurant 13 Şubat, Pazar günü sevgililer için keyifli bir Valentines Brunch sunuyor. Şehir stresinden uzak, Four Seasons servisi ile zenginleşen unutulmayacak bir Pazar aşıkları bekliyor. Valentines Brunch kişi başı 110 TL (KDV dahil)
Rezervasyon ve detaylı bilgi için: (212) 402 3150.

Four Seasons Sultanahmet'te Konaklama
Üstün servis kalitesi ile açıldığı günden itibaren sayısız ödüle layık görülen Four Seasons Sultanahmet’in şık ambiansında geceyi konaklayarak geçirmek isteyen sevgililer için de özel fiyatlarla farklı konaklama seçenekleri sunuluyor.
Rezervasyon ve detaylı bilgi için: (212) 402 3000.



FOUR SEASONS HOTEL BOSPHORUS
Çırağan Cad. No. 28
Beşiktaş, Istanbul
Tel: (212) 381 40 00

FOUR SEASONS HOTEL SULTANAHMET
Tevkifhane Sokak No. 1
Sultanahmet-Eminönü, Istanbul
Tel: (212) 402 30 00


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER