› 
 › 
pudra.com 27.12.2010

Four Seasons İstanbul'un yeni yıl programları

Four Seasons Hotel Bosphorus ve Four Seasons Hotel Sultanahmet yeni yılı muhteşem manzara ve şık akşam yemekleri ile karşılıyor...

Yeni yılı Boğaz'ın veya Sultanahmet'in etkileyici atmosferinde karşılamaya ne dersiniz?

Four Seasons İstanbul'un yeni yıl programları
Yeni yıl gecenizi unutulmaz bir heyecana dönüştürmek için birbirinden zengin programlar hazırlayan Four Seasons Hotels Istanbul, sizleri Boğaz’ın ışıltılı manzarasına veya Sultanahmet’in tarihi büyüsüne davet ediyor.

FOUR SEASONS HOTEL BOSPHORUS



Boğaz’ın eşsiz atmosferi ve manzarasıyla Aqua Restaurant’da, hoşgeldiniz kokteylinizi yudumlayarak geceye başlayabilir, Executive Şef Mehmet Gök ve ekibinin yılbaşı gecesi için hazırladığı yedi bölümden oluşan özel menüyü canlı müzik eşliğinde tadabilir, gecenin ilerleyen saatlerinde DJ müziği ile hareketlenecek olan Lounge Bar’da eğlenceye devam edebilirsiniz.

Four Seasons Hotel Bosphorus’da yeni yıl programı kişi başı KDV dahil 325TL.

Yeni yılda sevdiklerinize ayrıcalıklı bir yenilenme imkanı sunmak için Four Seasons Gift Card alarak Spa&Hammam’ın bakımlarını sevdiklerinize hediye edebilir, onların 2011’e unutamayacakları bir başlangıç yapmalarına yardımcı olabilirsiniz.

Yeni yıl programları ve Four Seasons Hotel Bosphorus’un konaklama seçenekleri ile ilgili detaylar için: (212) 381 4000.

FOUR SEASONS HOTEL BOSPHORUS
Çırağan Cad. No. 28
Beşiktaş, Istanbul
Tel: (212) 381 40 00




FOUR SEASONS HOTEL SULTANAHMET



Tarihi yarımadanın büyülü atmosferinde, Seasons Restaurant’ın şık ortamında canlı müzik ile keyifli dakikalar yılbaşı gecesi sizleri bekliyor. Executive Şef Savaş Aydemir ve ekibinin dünya mutfaklarından hazırladığı altı bölümden oluşan muhteşem mönü gecenin sadece bir bölümü... Canlı müzik eşliğindeki yemeğin ardından ilerleyen saatlerde DJ müziği ile doyasıya eğlenerek 2011’i unutulmaz bir şekilde karşılayabilirsiniz.

Seasons Restaurant’da özel gala yemeği, hoşgeldiniz içeceği, kokteyl ve limitsiz yerli içkinin dahil olduğu yeni yıl programı kişi başı KDV dahil 275 TL. (İçecekler hariç menü fiyatı ise kişi başı KDV dahil 225 TL)

Yeni yılın ilk sabahına keyifli bir başlangıç yapmak için Seasons Restaurant’taki Mega Kahvaltı zengin ve sağlıklı ikramlarıyla hem göze hem de mideye hitap edecek. (Kişi başı KDV dahil 85 TL)

Yeni yıl programları ve Four Seasons Hotel Sultanahmet’in konaklama seçenekleri ile ilgili detaylar için: (212) 402 3000.

FOUR SEASONS HOTEL SULTANAHMET
Tevkifhane Sokak No. 1
Sultanahmet-Eminönü, Istanbul
Tel: (212) 402 30 00


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER