› 
 › 
pudra.com 21.04.2011

Four Seasons Sultanahmet'te Antakya yemekleri

Hatay Sultan Sofrası’ndan gelen konuk aşçıların yöreden getirdikleri malzemelerle hazırlanan Antakya yemeklerini tatmak isteyenler için son gün 2 Mayıs...

Four Seasons Sultanahmet'te Asi Nehri Esintisi

Four Seasons Sultanahmet'te Antakya yemekleri
Antakya mutfağının muhteşem tatlısı künefe...

Çeşitli etkinliklerle farklı kültürleri misafirleri ile buluşturan Four Seasons Sultanahmet'te 18 Nisan'da başlayan Antakya mutfağı günleri 2 Mayıs'ta sona erecek...

Geleneklerinin ve yöresel damak lezzetlerinin çeşitliliği ile Türk mutfağında ayrıcalıklı bir yere sahip olan Antakya mutfağı, Four Seasons Hotel Sultanahmet’in ödüllü restoranı Seasons’da meraklıları ile buluşuyor.

Hatay Sultan Sofrası’ndan gelen konuk aşçıların yöreden getirdiği zahter, nar ekşisi, peynir, kabak tatlısı ve künefe gibi tatlar, maharetli ellerde şekil alarak Four Seasons şeflerinin son dokunuşları ile servis ediliyor.

Meze çeşitleri (humus, öcce, sürklü, sakız murcu, cercerun vb.), Oruk, Ekşi Aşı, Ispanak/ Kabak Boraniye (nohut ve etli tuzlu yoğurt yemeği), Kaytaz Böreği (kıymalı ve biberli börek), Tepsi Kebabı, Şıhıl Mahşi (Nohut ve kıyma ile doldurulmuş kızarmış patlıcan dolması), Keşhirli Pilav, Aşur gibi meşhur yemeklerin yanı sıra, konuk aşçılar tarafından özenle hazırlanacak yöresel tarifler 2 Mayıs'a kadar yemek severlerin beğenisine sunulacak.

Öğle ve akşam yemeklerinde servis edilecek bu mönünün kapanışı Antakya’nın leziz tatlıları künefe, belluriye, haytal ya da kabak tatlısı ile yapılabilir.

Afiyet olsun!

5 bölümlü özel mönü KDV dahil kişi başı 95 TL

FOUR SEASONS HOTEL SULTANAHMET
Tevkifhane Sokak No. 1
Sultanahmet-Eminönü, Istanbul
Rezervasyon ve detaylı bilgi için: (212) 402 3150


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER