› 
 › 
Pudra.com 20.09.2011

Hardal'da güzel yemek ve iyi müzik

Hardal'ın cuma ve cumartesi geceleri çok eğlenceli geçiyor. Çünkü Cana Çankaya; house, R&B ve funk ağırlıklı müzik tarzıyla misafirlerini çılgınca dans ettiriyor.

Asmalımescit’in en gözde mekanlarından Hardal, misafirlerine house müziğin ünlü sesi Cana Çankaya ile eğlenceli saatler sunuyor.

Hardal'da güzel yemek ve iyi müzik

Cuma ve cumartesi akşamları Hardal’da dinleyebileceğiniz Cana Çankaya; house, R&B ve funk ağırlıklı müzik tarzıyla misafirlerini çılgınca dans ettirirken bir yandan da eşlik edebilecekleri keyifli parçalara da repertuarında yer veriyor.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı trompet/piyano bölümünden mezun olan Cana Çankaya, çeşitli gruplarda solistlik yaptı. Uzun yıllar boyunca akustik, caz altyapılı müzikler yapan Çankaya, şimdi Hardal’da misafirlerine müzik şöleni sunuyor.

Hardal’da güzel yemek ve iyi müzik bir arada bulunuyor. Dünya mutfağından lezzetler sunan Hardal, birbirinden leziz kokteylleri ile de yemek zevkini taçlandırıyor. Yeni lezzetler denemek isteyenlere Hardal; Vanilla Sky, Narlı Mojito gibi kendine özgü kokteyllerini sunuyor.

Hardal
Adres: Asmalımescit Minare Sok.
No: 12 Tepebaşı - Taksim / İstanbul
Tel: 0212 243 83 60 - 61


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER