› 
 › 
Pudra.com 11.07.2011

İstanbul’un yeni cazibe alanı: Boğaziçi Sanat Gösterim Merkezi

İstanbul yeni bir gösteri alanına kavuşuyor. Üstelik boğazın kıyısında, yeşilliklerin içinde, konser öncesi ve sonrası keyifli anlar yaşatacak mekanlarıyla birlikte...

Kuruçeşme’de, eşsiz boğaz manzarası eşliğinde, kendine has ambiansında, kaliteli servis, lezzet ve müzik ilkesiyle konuklarını ağırlayan İstanbul’un popüler mekanlarından Secret Passion yepyeni bir kimliğe bürünüyor: Boğaziçi Sanat Gösterim Merkezi (BSGM).

İstanbul’un yeni cazibe alanı: Boğaziçi Sanat Gösterim Merkezi

Sadece bir konser alanı olmayan BSGM ile birlikte İstanbul eğlence hayatı farklı bir konseptle tanışacak. Boğazın kıyısında, yeşilliklerin içindeki eğlence merkezi, dileyenlerin konser öncesi ve sonrası keyifli anlar yaşayacağı mekanlarıyla yaz gecelerinin gözdesi olacak. 3 bin metrekare alan üzerine kurulan Boğaziçi Sanat Gösterim Merkezi, 5 bin kişiye müzik ziyafeti sunacak kapasiteye sahip. Ulaşımı kolay bir lokasyonda bulunan mekan, İstanbul’daki yetersiz konser alanlarına alternatif olarak geliyor. Kısacası BSGM, farklı konsepti ile İstanbul’un yeni cazibe merkezi haline gelecek.

Müziğin en popüler isimleri BSGM’de
Şarkılarıyla gündemde olan, Türk POP müziğinin ünlü isimleri hayranlarıyla BSGM’de buluşacak. İstanbullular, Boğaz’ın keyifli ortamında hayranı oldukları sanatçıların canlı performanslarını izleme şansı bulacak.

23 Temmuz’da Soner Sarıkabadayı ile açılışı yapılacak BSGM’de konser dizisi pop müziğin başarılı isimleriyle eylül ayında devam edecek.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER