› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.06.2011

İzzet Çapa'nın en eğlenceli mekanı: Arabesque

İzzet Çapa'nın yeni mekanı Arabesque, Maçka'da Al Jamal'in yerinde açıldı. İstanbul'un yeni arabesk eğlence merkezi Neo Lübnanlı Arabesque olacak gibi görünüyor. Mekanla ilgili tüm detaylar pudra.com'da...

İzzet Çapa’nın son gözdesi Arabesque

İzzet Çapa'nın en eğlenceli mekanı: Arabesque

İzzet Çapa “Çakmalarından sıkıldım” diye değiştirmeye karar verdiği Al Jamal’in yerine yazın çok konuşulacak yeni bir mekan açtı. Eğlencenin yeni süsü olarak tanıttığı Arabesque, en az Al Jamal kadar iddialı, en az Nahide kadar eğlenceli ve en az Çapamarka kadar uluslararası. İşte bu yazın en gözde eğlenme noktalarından biri olacak Arabesque'le ilgili ilk bilgiler pudra.com'da.

Arabesque sadece mutfağı ile değil, eğlencesi ve dekoruyla da yenilik yaratma peşinde. İzzet Çapa yeni restoranı hakkında “Lübnan restoranına gelmeyi bir humus, üç dansöz, iki kebap sananlar ‘Arabesque’i merak bile etmesinler” diye anlatıyor. Zira burada dansözler, büyük avizeler, varaklı aynalar yok.

Arabesque’te Neo Lübnan olarak tanımlanan yeni akım iliklerinize işliyor: İçeri girer girmez oriental karaoke ile tanışmak insanı şaşırtıyor. Duvarlar Beyrut’un ünlü grafiti sanatçısı Yahya Muhakkin tarafından özgün karikatürler ve kendine özgü çılgınlıklıklarla süslenmiş. Yemekler ise tamamen Pop-Arabic!

Ortadoğululara bile parmak ısırtacak bir eğlence anlayışını yakından görmek için Arabesque gitmeli.


Arabesque
Adres: Taşkışla Cad. No:19
Demokrasi Parkı Yanı, Maçka
Tel: (0212) 231 03 56
www.capamarka.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER