› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.03.2012

Kadınlar Meyhanesi'ne gitmelisiniz!

70'li ve 80'li yılların kadınlar matinesi konsepti mart ayı boyunca devam ediyor. İstanbul'un farklı restoranları 21 ve 28 Mart'ta Kadınlar Meyhanesi olarak kapılarını açacak. Tabii sadece kadınlara.

Yeni Rakı, 7 Mart'ta Peymane'de nefis bir Kadınlar Meyhanesi gecesi düzenlemişti. Pudra.com editörleri olarak biz de katılmış ve çok eğlenmiştik. Bu güzel etkinliğin devamı olarak mart ayı boyunca her çarşamba farklı restoranlar kapılarını Kadınlar Meyhanesi olarak açmaya devam edecek.

Kadınlar Meyhanesi'ne gitmelisiniz!

Amaç "Meyhanenin hiç olmadığı kadar şık, muhabbetin de alabildiğine güzel olduğu bir kadınlar gecesi" yaşamak. 21 ve 28 Mart'ta da anlaşmalı restoranlarda kadınlara özel menüler sunulacak. Fasıl ekibi ve falcılar 21 Mart’ta Kumkapı ve Samatya’da Kadınlar Meyhanesi çerçevesinde anlaşmalı noktalarda kadınlara keyifli dakikalar yaşatacak.

Kadınlar Meyhanesi’nin hayata geçeceği anlaşmalı restoranlar arasında Beyoğlu’nda Peymane, Şahika Meyhane ve Asmalı Pera; Samatya’da Forsa Balık, Sedir, Sarıgül, Kuleli, Günbilir ve Ali Haydar İkinci Bahar; Mecidiyeköy’de Elmalı Meyhane; Yeniköy’de Kavak Balıkçısı; Kumkapı’da ise Çapari Arif, Kırlangıç, Valentino Kartallar, Okyanus, Ege, Kırmızı Karides, Sandal, Kumkapı Deniz Kızı, Hoş Seda ve Patara var.

Şimdi Kadınlar Meyhanesi için hemen organize olma zamanı. Sevdiğiniz, özlediğiniz tüm kadın arkadaşlarınızla aynı masada, uzun, keyifli bir sohbette buluşturmak için bundan iyisi olamaz. Restoranlardan dilediğinizi seçin, rezervasyonunuzu hemen yaptırın ve mart bitmeden bu özel meyhane gecesinin keyfini çıkartın.


Restoranlarla ilgili detaylı bilgi ve telefon için www.facebook.com/yeniraki linkini tıklayabilirsiniz. Unutmayın sadece 21 Mart ve 28 Mart'ta Kadınlar Meyhanesi var.



Kadehlerinizi dostluğa ve keyfe kaldırın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER