› 
 › 
Pudra.com 16.08.2012

Kahvaltıda açık büfe sohbet: Tatlı Huzur

Tatlı Huzur, Pazar kahvaltılarının gününü değiştiriyor. Ağustos ayından itibaren her Cumartesi, yaşam koçu Derya Akaya ile birlikte sohbet ederken, harika bir açık büfe kahvaltı Kalamış'ta sizi bekliyor.

Cumartesi günleri Pazar kahvaltısı olur mu demeyin! Nasıl pazar günleri uzun aynı zamanda huzurlu, kahvaltıları çağırıyorsa, Cumartesiler de uzun sohbetlerle tatlandırılmış sofralara ihtiyaç duyuyor. Yani cumartesi günleri yine açık büfe, yine Tatlı Huzur tatları ama bir de üstüne zihin açıcı sohbet ortamı var.

Kahvaltıda açık büfe sohbet: Tatlı Huzur

Sabah 10.00’da fırından ekmekler, poğaçalar çıkıyor, açık büfedeki yerlerini alıyor. 11.00 itibariyle yaşam koçu Derya Akaya ile önceden ve sizin talebinize göre seçilmiş bir konuda sohbet başlıyor.

Ne konuşsak? Nasıl konuşsak?
Sohbet konularının seçenekleri, bir hafta öncesinden sosyal medyadan yayınlanarak gelen talebe göre seçiliyor. İyi bir kahvaltı, tatlı bir sohbet arayışı ve yeni düşünce tarzlarına karşı meraklı olan herkes katılabilir. İsteyenler arkadaşlarını toplayıp, kendi grup koçluk çalışmasını da oluşturabiliyor.


Bu Pazar brunch'larının müdavimi olunur!
Pazar kahvaltısından vazgeçmem diyenler için hemen ekleyelim: Tatlı Huzur’da Pazar brunch'ları devam ediyor. Pazar sabahları saat 10.00’da Tatlı Huzur’un fırınından nefis ekmek ve poğaça kokuları bahçeye yayılıyor. Aynı saatte gözü gönlü doyuracak Tatlı Huzur'a özgü açık büfe kahvaltıyla insan mutluluk nedir tekrar hatırlıyor. Ev yapımı limonata, çeşit çeşit kahve, frozen, milkshake ve smoothie’ler de neşenize neşe katıyor. Bu açık büfe kahvaltının yanında sınırsız çay ve hatta sınırsız pazar keyfi olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Fiyat mı? Bütün bunlar kişi başı 30 TL.

Tatlı Huzur Kalamış
Adres: Yelken Sokak,
Onur Apt. No: 1 (Eski No:3), Kalamış- İstanbul
Tel: 0216 349 27 79






Tatlı Huzur Kalamış
Adres: Yelken Sokak, No 1, Kalamış / İstanbul
Fiyatı: 30 TL (İlk koçluk çalışması için ücret alınmıyor)
Rezervasyon: 0216 349 27 79 - 0533 581 35 67

Tarih: Ağustos ayından itibaren her Cumartesi
Tatlihuzur.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER