› 
 › 
18.01.2011

Kar Eğlence Merkezi Torium'da!

Torium içerisinde yer alan Türkiye’nin ilk kar eğlence merkezi “Torium Snowpark” kış sporlarının yeni merkezi olmaya aday.

Torium AVM içerisinde yer alan Türkiye'nin ilk Kar Eğence Merkezi 4500 metrekarelik Snowpark'ta; 4 mevsim kış sporları ve eğlence İstanbulluları bekliyor. Dünyanın en büyük alışveriş merkezlerinden Dubai Mall’un kayak merkezini de tasarlayan İngiliz mühendislik firması ASCL tarafından tasarlanan ve uygulanan “Torium Snowpark” 6 milyon Euro yatırımla hayata geçirildi.

Kar Eğlence Merkezi Torium'da!

Şehrin ortasında yaz kış kayak keyfi!
Dört mevsim kış sporları ve kar eğlencesi yaşatmak üzere ilk konuklarını ağırlamaya başlayan snowpark’ta en düşük kar kalınlığı 50 cm’yi aştı. Snowpark’taki karın kalitesi ise Uludağ ve Kartalkaya gibi yüksek rakımlı yerlere yağan karın kalitesine eş değer.

Kar mağarasında maceraya ne dersiniz?
İçerisinde kızaklı tüp kaydırak, 55 metre uzunluğunda 3 sıçrama rampalı snowboard parkuru, çift ahşap kızak rampası, halatlı dağ tırmanışı, kayak eğitim parkuru ve kar oyun alanı bulunan snowpark’’ın kayak ve snowboard eğitimleri vermeye uygun pistleri de bulunuyor.

Giriş ücretinin 20 TL olduğu Snowpark, öğrencilere ise sadece 15 TL. Üstelik bu fiyata kar kıyafeti, kar botu ve eldiven dahil. Ayrıca aileler için de özel fiyat seçenekleri bulunuyor.

Ders almak için dağa çıkmanıza gerek yok
Eğlence alanında 130 kişi, kayak ve snowboard pistlerinde ise 70 kişinin aynı anda yararlanabildiği Snowpark’ta, dileyenler kayak ve snowboard eğitimleri de alabilecek. Snowpark’ta her türlü kayak malzemesi de temin edilebiliyor.


Torium AVM
Adres: Saadet Dere Mah. E5 Üzeri Haramidere/ Esenyurt / İstanbul
Tel: (0212) 699 90 50


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER