› 
 › 
14.01.2011

Karkas Steak House Reşitpaşa'da

Izgara köfteden, kuzu pirzolaya, dana bonfileden T-bone steak’e, antrikottan taze sosise (merguez), cheeseburger’e ete dair tüm lezzetleri sunan Karkas Steak House, ahşap sıcaklığı ile dizayn edilen modern ortamında etoburlara “Steak” şöleni sunuyor.

Karkas Steak House, meşe kömüründe pişirilen etlerin yanında servis edilen ezilmiş karabiberli patates ve etin özelliklerine göre hazırlanan sosların yanı sıra kendi üretimleri olan wasabili hardallı et kombinasyonları ile de damak zevkinizi vazgeçemeyeceğiniz lezzetlerle tanıştırıyor.

Karkas Steak House Reşitpaşa'da

Reşitpaşa Doğanevler Cadde’si üzerinde misafirlerini ağırlayan Karkas Steak House 12.00-23.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Ödemede Kredi Kartının geçerli olduğu Karkas Steak House’da öğle ve akşam yemeklerinizi şölene dönüştürebilirsiniz.

Karkas Kasap beğendiğiniz eti ayrıca satın alma ayrıcalığı sunuyor.
Karkas Steak House ile karşılıklı mekanlar da hizmet veren Karkas Kasap’da etler T-bone Steak ve New York Steak dry-aging yöntemiyle dinlendiriliyor. Kasap köfte, kuzu, dana füme, döş etinden hazırlanan hamburger eti de Karkas Kasap’ın zengin ürün çeşitleri arasında yer alıyor. Ayrıca Karkas Kasap, özel olarak çiftlikte yetiştirilen organik tavuk çeşitleri ile beslenmenize sağlıklı alternatifler sunuyor.

Zengin et çeşitlerinin yanı sıra şarküteri ürünlerinde de kendi ürettikleri özel lezzetleri sunan Karkas Kasap, dana etinin baharatlarla işlenmesiyle elde hazırlanan kıvamlı sosis merguez, füme dil, ev yapımı sucuk, köy yumurtası ile doğanın lezzetlerini sofranıza taşıyor. Karkas Kasap her gün 08.00-20.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Karkas Kasap’a 0212 229 3095-96 numaralı telefondan sipariş verebilir, www.karkaset.com adresinden ürünleri inceleye bilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER