› 
 › 
Pudra.com 22.03.2012

Kayra Restoran Haftası 3 şehirde aynı anda başlıyor!

Şehrin en büyük gastronomik buluşması olan geleneksel Kayra Restoran Haftası, İstanbul, Ankara ve İzmir’de başlıyor. 12-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan hafta, İstanbul, Ankara ve İzmir’de sokakları ve restoranları yeme-içme kültürü ve çeşitli sanatsal etkinliklerle dolduracak.

Şehir hayatına ve şehrin yaşayan dokusuna duyarlılık göstermek, şehrin kültürel yaşamı ile gastronomik zenginliklerini bir araya getirmek amacıyla hayata geçen Kayra Restoran Haftası, İstanbul, Ankara ve İzmir’de 12 Nisan’da düzenlenecek açılış korteji yürüyüşleri ve partileri ile lezzet severlere "merhaba" diyecek.

Kayra Restoran Haftası 3 şehirde aynı anda başlıyor!
The House Cafe Bebek

Kayra Restoran Haftası’nda, hafta boyunca etkinliğe katılacak tüm restoranlar aynı fiyat üzerinden kendi lezzetlerinden oluşturdukları fiks menüleri uygulayacaklar. 14 gün boyunca İstanbul, Ankara ve İzmir’deki restoranların haftaya özel olarak hazırladıkları yepyeni lezzetler ile buluşmak isteyenler, uygun fiyatlarla menüleri deneyebilecek. İstanbul’da Bağdat Caddesi, Nişantaşı, Meşrutiyet Caddesi, Kuruçeşme Boğaz Hattı, Bebek ve Kanyon AVM olmak üzere toplam 6 merkezde gerçekleşecek olan hafta, İzmir’de Alsancak ve Bostanlı, Çeşme Marina, Ankara’da Gaziosmanpaşa, Filistin Caddesi ve Çukurambar’daki cafe ve restoranlarda gerçekleşecek.

İstanbul, İzmir ve Ankara’da yaklaşık 100 noktanın katılım göstereceği haftada, ortalama 200 farklı menü ile Kayra’nın 40 farklı şarabı Kayra şarap uzmanları tarafından eşleştirilecek ve toplamda 1.000’e yakın farklı lezzet katılımcılara sunulacak.

Kayra Restoran Haftası kapsamında İngiltere’de Gordon Ramsey’in tahtına aday gösterilen Celebrity Chef James Stocks ile Park Şamdan, Chilai ve Nişantaşı Bresserie’de 3 farklı menü ile özel "Wine&Dine" geceleri gerçekleşecek.

Birbirinden farklı lezzet seçeneklerinin yanı sıra Kayra Restoran Haftası’nın vazgeçilmezi olan etkinliklerden konserler, partiler, happy hour’lar, dünyaca ünlü modacı Atıl Kutoğlu ile "Tasarım Sofralar" Thanks –co kurucusu Zeynep Ilıcalı‘nın özel tasarımı ile yemek sohbeti, 19. yüzyıldan günümüze ulaşan koleksiyon eserler eşliğinde ‘Davet Sofrası uzmanlar, sanatçılar ve gastronomi dünyasının önemli isimleri ile tematik sohbetler, üç şehirde birden Restoran Haftası noktalarında katılımcıları ile buluşacak.

All Decor işbirliği ile Kanyon’da Begüm Çelik ve Berk Şimşek tarafından tasarlanan "Street Side" enstalasyonu ve ayrıca bu sene ilk kez tasarımcı Naif Tasarım, Escapefromsofa, Gamze Yalçın, Erdeniz Kurt, Tablet Design, Emre Evrenos, Emine Şumlu,Zeynep Basmacı, Emir Şafak, Omlet İstanbul, İlanit Ovadya’ya ait şişe ve mantarlardan tasarlanmış enstalasyonlardan oluşan "Hayatın Lezzetleri Sergisi" Nişantaşı sokaklarında sergilenecek.

Ayrıca, Unilever Food Solutions, ev dışı tüketim kanalında çay severlere en iyi lezzeti sunma vizyonuyla yenilediği Lipton portföyüyle Restoran Haftası’na farklı bir renk katacak. Hafta boyunca restoranlara özel çay tatlı mönüleri ve tadımlarla Lipton ile herkesi taze bir çay keyfine davet edecek.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER