› 
 › 
12.05.2010

Kumbara: Beyoğlu'nun Hayaller Kulübü

Beyoğlu’daki Kumbaracı Yokuşu'nda açılan Kumbara, her türlü organizasyonu yapabileceğiniz bir mekan.

Beyoğlu’nun hayaller kulübü


İstanbul Beyoğlu’daki Kumbaracı Yokuşu, giderek hareketli bir yer oluyor, sürekli yeni mekanlar açılıyor. Bunlardan biri de, eski bir apartmanın girişinde hizmet vermeye başlayan ve adeta bir hayaller kulübü olan Kumbara. İstanbul Life dergisi Mayıs sayısında, Kumbara’yı tanıtıyor.

Kumbara'da neler var?
Kumbara’da sadece yemek yok. Tasarım, iç mimari, kitap, müzik, sergi, sinema, canlı performans var. Bunlardan birine mutlaka igiliniz vardır.

Kumbara’ya bir hayaller kulübü denebilir. Altı kafadar bir araya gelmiş, metruk durumdaki bir yeri harika bir alana dönüştürmüş. İç mimar, senarist, aşçı, yemek işletmecisi, DJ ve müzisyen olmak üzere altı arkadaş yaratmış Kumbara’yı. Hepsi kendi alanında uzman ve iddialı.

İlk önce yemek organizasyonlarından başlayalım. Haute Couture mutfak olarak tanımlıyorlar mutfaklarını. Biraz daha açarsak, 8-12 kişilik gruplar, burada yemek organizasyonu yapıyor. Bir sürü set mönü oluşturulmuş. Yemeğe gelecek kişilerle birlikte seçiliyor mönü. İtalyan ve Fransız mutfağı ağırlıklı çalışıyorlar.

Bir müzik topluluğunuz varsa, burada bilet karşılığı performans sergileyebiliyorsunuz. Aynı şey tiyatro ve sergiler için de geçerli. Özellikle fotoğraf ve resim sergileri için kapıları sonuna kadar açık.

Blue ray teknolojisi ile sinema günleri de yapıyorlar. Gerekirse mekan hemen bir sinema formatına giriyor.

Büyük bir tüküphane de var. Book clubbing (kitap kulübü) organizasyonları için kullanılıyor. Yani her hafta bir kitap seçiliyor, okunuyor ve üzerine tartışılıyor.

Mekanın en önemli kullanım araçlarından biri de özel lansman gecelerine ve kutlamalara ev sahipliği yapması. Bunun için yeterli ışık ve müzik tesisatı var.

Mutlaka keşfedin.

Kumbara
Tomtom Mahallesi
Kumbaracı Yokuşu
Camcı Fevzi Sokak No:36 A
Beyoglu, İstanbul


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER