› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.10.2009

Kuzguncuk'ta yeni bir restoran: Kosinitza

Kuzguncukta’ki açılan gurme deniz ürünleri restoranı Kosinitza'da, Türk, Yunan ve Fransız mutfaklarından özel yemekler sunuluyor.

Eylül 2009, İstanbul… Üç yıl önce Kuzguncuk’ta açılan gurme balık restoranı Kosinitza 2009 sonbaharında Türk, Yunan ve Fransız mutfaklarından fark yaratacak midye yemeklerinden oluşan özel bir mönü hazırladı.

Kuzguncuk'ta yeni bir restoran: Kosinitza

Sıcak ve soğuk antrelerde farklı balık ürünleri, makarna ve sebze çeşitlemeleriyle dikkat çeken Kosinitza’nın sonbahar sürprizi özel midye mönüsü oldu. Karadeniz’den temin edilen özel yetiştirilmiş midyeler ile hazırlanan özel mönü yemekleri bir bardak beyaz şarap ve kızarmış patates ile servis ediliyor.

Sonbaharda haftasonu günlerinde servis edilecek özel menüde, deniz suyu buharında pişirilmiş midye tabağı, Moules a la Marinier (özel tatlandırılmış sosuyla isteğe bağlı olarak curry, parmesan, krema ya da provençal olarak servis edilebiliyor); Moules Gratinees (tereyağı, sarımsak ve parmesan ile fırınlanmış); Midye Saganaları (iç midyelerle özel olarak hazırlanmış sos ile) ve Kosinitza Special Midye Tava bulunuyor.



Kosinitza’nın özel midye mönüsü fiyatı ise, kızarmış patates ve bir bardak beyaz şarap ile birlikte 29 TL olarak belirlendi.

Mevsimine göre Marmara, Akdeniz, Ege’nin seçkin balıkları, levrek, kılıç, dülger, sinarit, lagos, kefal, sardalya, dil, barbun gibi balıkların bulunabildiği Kosinitza’da, ahtapot, karides ve langustin gibi kabuklu deniz mahsülleriyle de çok farklı hazırlanmış yemekler de balık severlerin dikkatine sunuluyor.

Kosinitza:

Adres: İcadiye Caddesi, Bereketli Sokak, No:2/A, Kuzguncuk, Üsküdar

Telefon: 0216 334 04 00

www.kosinitzarest.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER