› 
 › 
timeoutistanbul.com 12.01.2011

Laduree: Macaron cenneti

Ladurée'nin o meşhur macaron'larından yemek için Paris'e kadar gitmenize gerek kalmadı. İstanbul'daki ilk mağazası Bebek'te kapılarını açtı...

Bugüne dek yediğimiz her macaron’u onunkilerle kıyasladık, notunu ona göre verdik. Bazıları için “neredeyse Ladurée’ninkiler kadar leziz” dahi dedik ama Paris’e her giden eşe dosta birer kutu ısmarlamayı da ihmal etmedik.

Laduree: Macaron cenneti

Ladurée Bebek, Champs-Elysées şubesiyle karşılaştırıldığında oldukça ufak bir mekan. İçeride oturup şık porselenlerde çay yudumlamak imkansız. Ancak ürünlere bir göz atıp evde tadına varmak için hızlıca satın alacağınız bir alana sahip. İçerisi yurt dışındaki şubelerle aynı konsepte sahip. Yeşil ağırlıklı, klasik ve şık bir dekorasyonu var.

Ürünlerin hepsi Fransa'dan geliyor
Şimdilik Türkiye’de üretimleri yok. Satılan ürünlerin tümü Fransa’dan taze olarak geliyor. Sadece macaron değil, cupcake ve benzeri pastane ürünlerini, ayrıca kokulu mum, tarif kitabı, reçel gibi yan ürünlerin satışı da burada yapılacak. Zaman zaman üretilen konsept kutular da –geçtiğimiz aylarda Christian Louboutin kırmızı-siyah özel bir kutu ve macaron’lar tasarlamıştı hatırlarsanız- Fransa’yla eş zamanlı olarak İstanbul’da satışa sunulacak.


Ladurée
Tel: (0212) 263 57 42
Adres: Cevdet Paşa Caddesi 61/B, Bebek


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER