› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.07.2013

Limonata Downtown Akaretler’de!

City's'deki Limonata artık kapandı. Aynı konsept Limonata Downtown olarak Akaretler Yokuşu'ndaki Sıraevler'de açıldı. İzzet Çapa'nın bir sonraki durağı Limonata Etiler olacak.

İzzet Çapa'nın açtığı her mekan popüler oluyor. Geçen kış City's'deki Limonata çok konuşulmuştu. Limonata'nın yazlık mekanının Akaretler'de açılacağı aylar öncesinden belliydi. Türkiye'nin gündeminden dolayı açılış ertelenmişti. Geçtiğimiz günlerde Akaretler'de açılan Limonata Downtown 2013 Yazı'nın en popüler mekanlarından biri olacak.

Limonata Downtown Akaretler’de!

Limonata Downtown’ın etkileyici bir konsepti var. Eskiyle yeni, lüksle bohem aynı çatı altında. Akaretler Yokuşu'ndaki Sıraevler’de hizmete giren mekan restoran, lounge ve bar olarak hizmet veriyor. Çapamarka'nın kokteylerinden bahsetmesek olmaz. Limonata Downtown'da da Çapamarka'nın dillere destan mixolojistlerinin hazırladığı yeni kokteyl menüsü çok konuşulacak.



Gazi ve Bilal Ateş kardeşlerin klasik Limonata menüsüne ekledikleri yeni tatları içeren akşam servisi saat 18.00‘de başlıyor. Mykonos, İbiza, Londra, Newyork gibi eğlence merkezlerinde çalan ünlü DJ’ler Limonata Downtown'a özel müzikler çalıyor.



Mekanın dekorasyonu mimar Ali Türker’in imzasını taşıyor. ‘Harmony within Contrast’ konsepti ile yaratılan dekorasyonda mobilyaların çoğu Mudo Concept'ten alınmış.



Limonata Downtown
Adres:
Akaretler Sıraevler No: 40-42-46 (BJK Plaza yanı) Beşiktaş-İstanbul
Telefon: 0212 219 65 30 -31


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER